Μόρια: Αστυνομικοί παρακαλούν τους αλλοδαπούς να σεβαστούν την απαγόρευση κυκλοφορίας και αυτοί… βήχουν

Βροχή τα πρόστιμα στους Έλληνες – Στους αλλοδαπούς απλές συστάσεις

 

Στη Μόρια της Λέσβου, αλλοδαποί αρνούνται να απομακρυνθούν από περιοχή κοντά στον καταυλισμό καθώς -υποτίθεται- ότι τα μέτρα άσκοπων μετακινήσεων ισχύουν για όλους.

Στο βίντεο όμως φαίνεται πως οι αλλοδαποί μάλλον δεν έχουν στείλει μήνυμα στο 13033 και έτσι κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ για να τους παρακαλέσει να αποχωρήσουν.

Περιττό να προστεθεί πως οι αλλοδαποί δεν συμμορφώθηκαν. Για πρόστιμο βέβαια ούτε λόγος. Αυτά ισχύουν για τους Έλληνες μονό.


Να σημειωθεί πως ο υπουργός   Μετανάστευσης και Ασύλου Ν.Μηταράκης  αναφερόμενος σε όσους σπάνε την καραντίνα σε καταυλισμούς αλλοδαπών, είχε δηλώσει ότι στην αρχή τους στέλνουμε πίσω, χωρίς καμία ποινική διαδικασία, στη συνέχεια όμως λέει αν αυτοί επιμείνουν (σ.σ. δηλαδή πόσες φορές εάν επιμείνουν;) τότε και μόνο τότε θα κινηθεί ποινική διαδικασία!

“Στις λίγες περιπτώσεις που υπάρχουν παραβάσεις.

Αρχικά επιστρέφουν πίσω, ενώ όσοι επιμένουν να βγουν θα ακολουθηθεί ποινική διαδικασία.

Είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί (σ.σ.!) στην τήρηση των μέτρων για την προστασία τόσο των διαμενόντων όσο και της τοπικής κοινωνίας”, είχε πει συγκεκριμένα.

Πηγή: Pronews.gr

Δείτε το χθεσινό μας άρθρο:

Οι Έλληνες στην καραντίνα και οι λαθρο στα ΑΤΜ

Οργή και ανατριχίλα προκαλούν εικόνες από τη Σάμο στις οποίες βλέπουμε δεκάδες λαθρομετανάστες να συνωστιζονται στα ΑΤΜ για να εισπράξουν το μηνιαίο επίδομά τους. Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες είναι κλεισμένοι στα σπίτια, υπό την απειλή του προστίμου των 150 ευρώ. Τρομοκρατημένοι από τα ΜΜΕ που έλαβαν 11 εκατομμύρια ευρώ για να μας κατηχησουν στην κορονοτρομοκρατια, φτωχοί και αφημένοι στο έλεος του Θεού. Ένα είναι το σίγουρο: όταν τελειώσει αυτή η καραντίνα, με όχημα τον κορωνοϊο θα έχει ολοκληρωθεί η αντικατάσταση πληθυσμού που τόσα χρόνια πασχίζουν να μας επιβάλλουν.
Μ. Μ.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ενδιαφέρονται για αυτά που γράφετε για το κέντρο Αθηνών.Γιατι;Γιατί ο Έλληνας μοιάζετε μόνο για τον εαυτό του Εγώ που μένω Πφαληρο στην παραλία γιατί να ασχοληθώ;ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ

Απάντηση