Παπαδημούλης: real estate, γκέι προπαγάνδα και εθνομηδενισμός

Για όσους πιστεύουν ότι ο Δημήτρης Παπαδημούλης ασχολείται μόνο με το real estate και τη συλλογή ακινήτων, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι κάνετε λάθος, αφού ο ισόβιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενίοτε ασχολείται και με τα δικαιώματα της απόληξης του παχέος εντέρου των ανά την Ευρώπη ομοφυλοφίλων. Μετά την αποκάλυψη ότι εκμισθώνει  κάποια από τα αναρίθμητα ακίνητά του σε ΜΚΟ για την στεγαση λαθρομεταναστών, ο Παπαδημούλης “ξαναχτυπά”  με την προώθηση της γκέι ατζέντας και προπαγάνδας στο Ευρωκοινοβούλιο. Πάντως, τόσο οι μπίζνες με ΜΚΟ όσο και η διαφήμιση της γκέι προπαγάνδας  φαίνεται ότι είναι χρυσοφόρες, αν κρίνουμε από το πόθεν έσχες του.

Έχοντας, λοιπόν επιλύσει όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την κλυδωνιζόμενη Ευρωπαϊκή Ένωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, της Διφοβίας (;) και της Τρανσφοβίας στις 17 Μαΐου ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Νταβίντ Σασσόλι και ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και Πρόεδρος στην Ομάδα Υψηλού Επιπέδου του Ευρωκοινοβουλίου για την Ισότητα των φύλων και τη διαφορετικότητα, Δημήτρης Παπαδημούλης έκαναν κοινή δήλωση. Σε μία Ευρώπη που υποφέρει από τις ισλαμικές ορδές που την κατακλύζουν, σε μία Ευρώπη που η ανεργία και η φτώχεια ολοένα αυξάνονται, σε μία Ευρώπη που χάνει τον χριστιανικό της χαρακτήρα και την εθνολογική της ταυτότητα, προτεραιότητα για τους επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι η ατζέντα των γκέι και τον τρανς.  Ακολουθεί η κοινή δήλωση Σασσόλι- Παπαδημούλη (διαβάστε με δική σας ευθύνη):

Ολόκληρη η κοινή δήλωση Σασσόλι – Παπαδημούλη (μεταφρασμένη στα ελληνικά):

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, της Διφοβίας και της Τρανσφοβίας (“IDAHOBIT”), θα θέλαμε να επαναλάβουμε τη δέσμευση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να καταπολεμήσει κάθε είδους διακρίσεις.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι ένας ανοιχτός και χωρίς αποκλεισμούς χώρος εργασίας για όλους. Δεν ανεχόμαστε οποιαδήποτε μορφή διάκρισης, παρενόχλησης ή άλλης κακομεταχείρισης του ΛΟΑΤΚΙ προσωπικού.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιεί κατάλληλη γλώσσα και απεικονίσεις σε όλες τις καθημερινές επικοινωνίες και έγγραφα. Ενθαρρύνουμε όλο το προσωπικό μας να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με την επικοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, την καταπολέμηση της ασυνείδητης προκατάληψης και με άλλα θέματα που αφορούν τη διαφορετικότητα και την ένταξη.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτρέπει να εορταστεί η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, της Διφοβίας και της Τρανσφοβίας (“IDAHOBIT”) και να αναλογιστούμε πως μπορούμε όλοι να εργαστούμε για την ευαισθητοποίηση πάνω σε αυτό το θέμα. Επίσης, χαιρετίζουμε την πρόθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να υποβάλλει μια στρατηγική που θα εγγυάται την ισότητα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας σε ολόκληρη την ΕΕ».

Απάντηση