Πρόεδρος βουλής Τασούλας: “Ωρίμασαν οι συνθήκες για γάμο ομοφυλοφίλων”

Ο Μπίντελμπεργκ και οι “συντηρητικοί”, “πατροπαράδοτοι” βουλευτές του ετοιμάζονται να φέρουν και γάμο ομοφυλοφίλων. Μάλιστα εκθειάζει και τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Μπίντελμπεργκ, ομοφυλόφιλο Πατέλη. Αυτοί που τους ψήφισαν πρέπει να ντρέπονται και να κυκλοφορούν με σκυμμένο κεφάλι μέχρι τις επόμενες εκλογές, που θα μαυρίσουν τους φιλοκίναιδους.

Ο Πρόεδρος της βουλής Τασούλας αναφερόμενος στα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών με αφορμή τη συνέντευξη του κ. Πατέλη, δήλωσε: «Νομίζω πως σε αυτό το θέμα τα πράγματα στην Ελλάδα έχουν βελτιωθεί αφάνταστα και καλό είναι να τ’ αφήσουμε να εξελίσσονται, να βελτιώνονται. Είδα τη συνέντευξη του κ. Πατέλη και είδα πως αισθάνεται άνετα μέσα από αυτή τη διαφορετικότητα οπότε νομίζω πως αυτό απηχεί το γεγονός ότι τα πράγματα στη χώρα μας γύρω από αυτό το θέμα έχουν γίνει πολύ πιο πολιτισμένα από ότι ήταν άλλοτε διότι έχουμε τη νομική εξέλιξη του θέματος αλλά έχουμε και την κοινωνική την πολιτιστική εξέλιξη η οποία πολλές φορές είναι πιο ουσιώδη από τη νομική».

Ερωτηθείς αν θα μπορούσε να προχωρήσει η θεσμοθέτηση πολιτικού γάμου μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών, απάντησε ότι «όσο ωριμάζουν τα πράγματα στην κοινωνία τόσο διευκολύνεται και η θεσμική εξέλιξη γύρω από παρόμοια θέματα»!

Απάντηση