Αίσχος: Δικαστήριο καταδίκασε Ροδίτες για περιφορά Επιταφίου!

Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. καλεί την Δ.Ι.Σ. να καταγγείλει την άδικη καταδίκη των Ομολογητών της Ρόδου, που έκαναν μέσα στην “άγρια” νύχτα την περιφορά του Επιταφίου. Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. απαιτεί λοιπόν…. από την “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” να καταδικάσει Μητσοτάκη και Μπακογιάννη για το συνωστισμό με την Πρωτοψάλτη, τους κουκουέδες που παρέβησαν το νόμο την πρωτομαγιά, τους άπλυτους και τους συριζαίους που συνωστίστηκαν έξω από τη βουλή, όταν απαγορεύονταν οι συγκεντρώσεις, και τους υπεύθυνους των δικαστηρίων που επέτρεπαν να είναι ο ένας πάνω στον άλλον στα δικαστήρια! Αν η δικαιοσύνη δεν καταδικάσει όλους αυτούς θα είναι εντελώς αναξιόπιστη και καταγέλαστη στα μάτια των Ελλήνων.

 Ιδού η απαράδεκτη  απόφαση του δικαστηρίου:
Ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ στους τρεις Αρχαγγελίτες και ποινή φυλάκισης 6 μηνών στον δημοσιογράφο, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον Απρίλιο του 2020 για παραβίαση των μέτρων προσωρινού περιορισμού κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού.

Οι κατηγορούμενοι ειδικότερα την 18η Απριλίου και περί ώραν 03:00 π.μ., από κοινού με άλλα άτομα συμμετείχαν στην περιφορά του Επιταφίου στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου. Πρόκειται για ένα 45χρονο, έναν 52χρονο ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, έναν 42χρονο κι έναν 47χρονο.

Ο δημοσιογράφος κατηγορήθηκε ειδικότερα για διέγερση σε ανυπακοή. Αιδώς Αργείοι…

Απάντηση