Η Αγια Σοφια είναι Ελληνική. Αλήτες προδότες πολιτικοί. Σε πείσμα όλων ήμασταν εκεί!

Exif_JPEG_420

Σε αντίθεση με όσους αποφασίζουν να κρυφτούν στην ανυπαρξία της ιδεολογικής τους σύγχυσης, η ΕΛΑΣΥΝ εκφράζοντας τον παλμό του έθνους και της Ορθοδοξίας, με τρόπο υπερκομματικό και ενωτικό, πραγματοποίησε με επιτυχία την εκδήλωση που είχε προαναγγείλει στον Άγνωστο Στρατιώτη, στο Σύνταγμα.

Είναι η δεύτερη εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της βέβηλης μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί από την τουρκία, που οργανώνεται με ευθύνη της ΕΛΑΣΥΝ και θρησκευτικών σωματείων.
Την ώρα που το σύστημα, προέβαλε με κάθε τρόπο την συγκέντρωση που ανακοινώθηκε πολλές μέρες μετά τη δική μας και συμμετείχε όλος ο “ανθός” του (μετανοημένοι αναρχικοί, ύποπτοι κατάσκοποι, μέχρι και ..βουλευτές της ΝΔ), η συγκέντρωση των πραγματικών πατριωτών παρέμεινε στην αφάνεια, από τα ελληνικά ΜΜΕ. Αντίθετα, τα ρώσικα δίκτυα, ακόμα μια φορά -και άνευ πρόσκλησης- παρευρέθησαν στην εκδήλωση, αποδεικνύοντας ότι “ειδήσεις” δεν είναι όσες διαφημίζονται, αλλά όσες δημιουργούν διεθνές πολιτικό αντίκτυπο για τη χώρα.
Η διαμαρτυρία Ελλήνων πατριωτών – και του μοναδικού ευρωβουλευτή – κατά της αποτρόπαιας τουρκικής πρόκλησης είναι η πραγματική είδηση, όχι η αφωνία κάποιων όψιμων “πατριωτών” και κάποιων “πατριωτών της λεζάντας”.
Η ΕΛΑΣΥΝ με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, θα συνεχίσει να πρωτοστατεί σε οτιδήποτε έχει πρόσημο την Ορθοδοξία και την πατρίδα, σε πείσμα όσων επιλέγουν να κριτικάρουν ή απλώς να κρύβονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here