Ο υποκριτής Πατούλης απαγορεύει ακόμα και στους γιατρούς να εκφράζουν την γνώμη τους!

Ο Πατούλης και οι συν αυτώ, αντί να εκδίδουν τρομοκρατικού και φασιστικού τύπου ανακοινώσεις που απαγορεύουν από κάθε γιατρό που διαφωνεί μαζί τους να διατυπώνει τις απόψεις του στα κανάλια, ας κοιτάξει καλύτερα τα του οίκου του. Και δεν μιλάμε για τη ΝΔ και την Περιφέρεια, αλλά το σπίτι του, όπου η σύζυγός του εν μέσω “πανδημίας” και όταν η Κυβέρνηση του απαγόρευε με βαριά πρόστιμα τις εκδηλώσεις, η ιδια, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής 17/7/2020, διοργάνωσε πάρτυ (χωρίς μάσκες ασφαλώς και χωρίς αποστάσεις) που μάλιστα έσπευσε να διαφημίσει , ως συνήθως, δηλώνοντάς μας πόσο ηλίθιους μας θεωρεί.
Όσο για τις “εισαγγελικές αρχές” τις οποίες επικαλείται, ας τις αφήσει στην ησυχία τους γιατί σύντομα θα τις χρειαστεί και ο ίδιος και όσοι τρομοκρατούν τον λαό καταπατώντας ευθέως το Σύνταγμα και τους νόμους”

ΕΛΑΣΥΝ


Διαβάστε την αισχρή ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου και του Προέδρου του, Πατούλη:

Με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, ο ΙΣΑ επαναλαμβάνει με ιδιαίτερη έμφαση προς κάθε κατεύθυνση, ότι τάσσεται κατηγορηματικά υπέρ όλων των μέτρων ατομικής και κοινωνικής προστασίας που προτείνουν οι ειδικοί και καλεί τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και να μην ακούν όλους εκείνους που σκόπιμα ή μη, προσπαθούν να τους αποπροσανατολίσουν.

«Δηλώσεις και εκδηλώσεις κατά της χρήσης μάσκας, των λοιπών μέτρων δημόσιας υγείας, ή κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών, είναι επικίνδυνες και σκοταδιστικές. Είναι αποδεκτό να διαφωνεί κανείς επιστημονικά, στο πλαίσιο ενός επιστημονικού forum, είναι όμως εντελώς καταδικαστέες και απαράδεκτες δηλώσεις, ιδίως ιατρών, εφόσον δεν έχουν επιστημονικό έρεισμα», αναφέρει ο ΙΣΑ.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών συνιστά στα μέλη του να απέχουν από δηλώσεις και εμφανίσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εφόσον δεν είναι ειδικοί σε θέματα λοιμώξεων και Covid-19. «Ως ιατρικό σώμα, θα πρέπει όπως πάντα, να επιδείξουμε τη σοβαρότητα και σύνεση που αρμόζει στο κύρος του ιατρικού λειτουργήματος. Ο ΙΣΑ ασφαλώς αναγνωρίζει την ελευθερία της έκφρασης, αλλά, υπό τις παρούσες συνθήκες της παγκόσμιας πανδημίας, δεν θα ανεχτεί από τα μέλη του παρουσίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή άλλο μέσο, την προβολή προσωπικών απόψεων που στερούνται επιστημονικής βάσης και αποπροσανατολίζουν το κοινό». Αποφάσισε να εξαντλήσει την αυστηρότητά του, στο πλαίσιο της πειθαρχικής αρμοδιότητάς του, σε τέτοιες περιπτώσεις, εξετάζοντας κατά περίπτωση και την προσφυγή στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα ανυπόστατες και επικίνδυνες απόψεις σχετικά με την πανδημία και τα μέτρα προφύλαξης που αποπροσανατολίζουν το κοινό και βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ο ΙΣΑ θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του απέναντι σε μέλη του που δεν ενστερνίζονται τις διεθνείς επιστημονικές απόψεις για το θέμα, ωστόσο καλούμε και τους πολίτες να μη παρασύρονται και βάζουν σε κίνδυνο, τόσο τον εαυτό τους, όσο και την κοινωνία» δήλωσε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης.

Απάντηση