Παραδοχή απ’ όλα τα μ.μ.ε.: Πρόβλημα η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. – Πρωτοστατεί εναντίον της μάσκας!

Το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του έντυπου τύπου και σχεδόν το σύνολο του ηλεκτρονικού ασχολήθηκε χθες με την ΕΛΑΣΥΝ και την πρωτοβουλία που αναλάβαμε κατά της υποχρεωτικής χρήσεως μάσκας στους μαθητές, αποτελεί από μόνο του μια δικαίωση.

Δικαίωση για τις τεκμηριωμένες επιστημονικές απόψεις που διατυπώσαμε, τις οποίες τεχνηέντως κρύβουν τα «μεγάλα» Μέσα Ενημέρωσης, που εντελώς «τυχαία» είναι αυτά που «μπουκώθηκαν» με εκατομμύρια για να κάνουν νυχθημερόν προπαγάνδα για τα «κρούσματα». Επιστημονικές απόψεις που δεν έχουν το σθένος να αντιπαραθέσουν με τις «κυρίαρχες» γιατί γνωρίζουν το αποτέλεσμα, τόσο σε ιατρικό επίπεδο όσο και σε νομικό.

Όλοι παραδέχονται πλέον (και είναι σημαντικό να το παραδέχονται κυρίως οι ιδεολογικοί αντίπαλοί σου) ότι η ΕΛΑΣΥΝ είναι εκείνη που όχι μόνο πρωτοστατεί στον αγώνα για την ανάδειξη των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών αλλά και εκείνη που από την πρώτη ημέρα της καραντίνας, είχε ορθώσει ανάστημα αντίστασης στις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις που εξαρχής προέβλεψε ότι θα συμβούν εις βάρος των ελευθεριών μας και – δυστυχώς- δικαιώθηκε.

Όταν όλοι ήταν υποταγμένοι στην δικτατορία της «πανδημίας» και την  τρομοκρατία των «αδειών κυκλοφορίας» , η ΕΛΑΣΥΝ με πρωτότυπη αρθρογραφία και στοιχεία που προέρχονταν κυρίως από ξένες  πηγές, αποκάλυψε τα σχέδια για την «κατάργηση» του Πάσχα, την εργασιακή λαίλαπα του κλεισίματος της οικονομίας,  τις ανίερες συμφωνίες των Κυβερνήσεων της ΕΕ με την εταιρεία που έχει αναλάβει «εργολαβία» το εμβόλιο, τις δοκιμές με τα εμβρυϊκά κύτταρα και τόσα άλλα για τα οποία όλοι μιλάνε σήμερα περισσότερο και με αποδείξεις. 

Η εύκολη κατηγορία του «συνομωσιολόγου» δεν κολλάει σε εμάς, ειδικά όταν προέρχεται από όσους έχουν πληρωθεί από το υστέρημα των Ελλήνων για να σπέρνουν πανικό στις ψυχές των φοβισμένων συμπατριωτών μας και για να αρπάζουν μίζες από απευθείας αναθέσεις «για λόγους κατεπείγοντος».

Πιστεύουμε πως εάν η Δικαιοσύνη, την οποία έχουμε επικαλεστεί ουκ ολίγες φορές στην προσπάθειά μας για αναζήτηση της αλήθειας,  σταθεί στο ύψος που της αρμόζει, οι  Έλληνες δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από τη διεκδίκηση όσων τους ανήκουν και προσπαθούν να τους το πάρουν πίσω σε επίπεδο ατομικό, κοινωνικό, συνταγματικό, εθνικό. 

Η δέσμευσή μας είναι ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και αφοσίωση σε ό,τι έχουμε υποσχεθεί, έχοντας ως μοναδικό μας γνώμονα την αλήθεια και την Εθνική Λαϊκή Συνείδηση. 

ΕΛΑΣΥΝ  

 

Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο! Κατεβάστε ΕΔΩ το εξώδικό για τον διευθυντή του σχολείου σας!

Απάντηση