Άλλη μια επιβεβαίωση της ΕΛΑΣΥΝ! Πολυεθνικό κύκλωμα δουλεμπορίας από τέσσερις ΜΚΟ στη Μυτιλήνη

«…Η μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αποτελεί την πρώτη απόπειρα για την επιβολή του αυτονόητου: Εδώ και πολλά χρόνια, ο δημόσιος διάλογος για τις διαπλεκόμενες ΜΚΟ και τα κυκλώματα των δουλεμπόρων που έχουν καταστήσει διάτρητα τα θαλάσσια σύνορά μας και λυμαίνονται τα κονδύλια που διατίθενται για την “διάσωση” των λαθρομεταναστών, αναλώνεται σε τετριμμένες κοινοτοπίες.

Σήμερα, με αδιάσειστα επίσημα  στοιχεία και απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις Ευρωβουλευτών πάνω στο θέμα, επιχειρείται μια καίρια συμβολή στο έργο της Δικαιοσύνης, για τη διερεύνηση των ύποπτων κυκλωμάτων των ΜΚΟ. Ποιες είναι, από που προέρχονται, ποιοι οι σκοποί και τα καταστατικά τους, ποια η χρηματοδότησή τους και από που ελέγχονται…»

Στις 27/9/2019, πριν καλά- καλά ιδρυθεί η ΕΛΑΣΥΝ, είχαμε καταθέσει Μηνυτήρια Αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προαναγγέλλοντας ότι τα στοιχεία που κομίζουμε στη Δικαιοσύνη είναι ατράνταχτα για τα κυκλώματα των δουλεμπόρων των ΜΚΟ που λυμαίνονται τα Ελληνικά σύνορα. Υπενθυμίζουμε ότι τότε, τον Σεπτέμβριο του 2019, δεν είχε ακόμα κινηθεί η Κυβέρνηση σε δικαστικό επίπεδο κατά των ΜΚΟ και έναυσμα ασφαλώς απετέλεσε η δική μας μήνυση. Τώρα, όπως κανείς μπορεί να διαπιστώσει και από το επισυναπτόμενο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, οι συλλήψεις σε μέλη ΜΚΟ που είχαμε καταγγείλει αποτελεί ήδη γεγονός!

Αποδεικνύουμε καθημερινά, ότι σε πείσμα όλων, η ΕΛΑΣΥΝ έχει τη δύναμη και τη γνώση να κάνει τη διαφορά στον πατριωτικό χώρο, την ώρα που οι υπόλοιποι επιλέγουν να μεμψιμοιρούν και να ομφαλοσκοπούν.  Θα συνεχίσουμε με την ίδια πίστη και αφοσίωση στον δρόμο που χαράξαμε!

Διαβάστε το σημερινό άρθρο της είδησης ΕΔΩ

Δείτε τι δήλωσε μέσα στην ευρωβουλή ο Γ. Λαγός ΕΔΩ

Απάντηση