Η αστυνομία του Κούλη τρομοκρατεί μαθητές σε όλη την Ελλάδα!

Αυτό το αποκαλυπτικό όσο και ντροπιαστικό για την ΕΛΑΣ βίντεο, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα militaire.gr και αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο βρίσκεται η Κυβέρνηση λόγω των εκατοντάδων καταλήψεων στα σχολεία για το θέμα της μάσκας.

Στην προσπάθειά της να “ανασχέσει” το κλίμα- το οποίο και δεν αναφέρεται σε κανένα από τα καλοταισμένα κανάλια- στέλνει για τη βρώμικη δουλειά ενστόλους και ασφαλίτες της ΕΛΑΣ, να τρομοκρατήσουν και να απειλήσουν τους ανήλικους μαθητές με συλλήψεις (!) και αυτόφωρα, επειδή αρνούνται να κάνουν μάθημα με μάσκα ο ένας δίπλα στον άλλο, αντί σε τμήματα των 10-15, όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη.
Στην προσπάθειά τους αυτή, οι πραιτωριανοί της Κεραμέως φτάνουν στο σημείο να μιλήσουν ακόμα και για “παραστάσεις δικηγόρων που πληρώνονται με 500 ευρώ κάθε φορά” για να πείσουν τους μαθητές πως μόνο να χάσουν έχουν από τη συνέχιση του αγώνα τους.
Η ΕΛΑΣΥΝ, που εξαρχής δήλωσε ευθαρσώς τη θέση της για τις μάσκες στα σχολεία, αναλαμβάνοντας μάλιστα και τη δωρεάν νομική εκπροσώπηση όσων τολμήσουν να ασκήσουν δίωξη, δηλώνει ότι θα καταθέσει ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ για την κατά νόμο δίωξη των συγκεκριμένων επίορκων αστυνομικών για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας. Ας μας πουν εκείνοι λοιπόν, στην προανάκριση που θα διαταχθεί, ποιοι τους έβαλαν να πηγαίνουν στα σχολεία ή αν κινήθηκαν, πράγμα απίθανο, με δική τους πρωτοβουλία.
Είμαστε αποφασισμένοι να “σας ταράξουμε στη νομιμότητα”.
Τομέας Δικαιοσύνης ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση