Ραγδαία αύξηση του παγκόσμιου κινήματος κατά της μάσκας

Όλος ο πλανήτης ξεσηκώνεται κατά της φίμωσης της μάσκας και οι διαδηλώσεις  σε μεγαλουπόλεις συγκεντρώνουν εκατομμύρια ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν γενναία την σφοδρή αστυνομική βία. Η προπαγάνδα των αργυρώνητων ΜΜΕ δεν περνάει πιά και οι κυβερνήσεις, που είναι τσιράκια του Σόρος, βλέπουν το έδαφος να τρέμει κάτω από τα πόδια τους. 

 Ο αριθμός των ατόμων που είναι μέλη σε ομάδες κατά των μασκών στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο έχει αυξηθεί κατά 1.800% μέσα στο δίμηνο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, όπως δείχνει μία ανάλυση από το εργαλείο Crowdtangle του Facebook. Σχεδόν οι μισές από τις ομάδες ενάντια στις μάσκες έχουν δημιουργηθεί κατά το τελευταίο τρίμηνο, έχοντας εμβληματικά ονόματα, που τονίζουν την προάσπιση της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. καλεί την Εκκλησία και όλους τους πατριωτικούς φορείς να οργανώσουν μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της προσβολής του ανθρωπίνου προσώπου και της ελευθερίας του ανθρώπου, που επιβάλλουν τα παράλογα μέτρα της κυβέρνησης της Ν.Δ..

Απάντηση