ΑΙΔΩΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ

Την 28η Οκτωβρίου 2020 είδαμε την κυβέρνηση των τυράννων να καταργεί την Εθνική επέτειο. Είδαμε αστυνομικούς να επιβάλουν πρόστιμα σε Έλληνες που ήθελαν να καταθέσουν στεφάνια στον άγνωστο στρατιώτη .Είδαμε τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη να λέει ότι δεν είμαστε Έλληνες, όλοι εμείς που αντιδρούμε σε αυτούς τους αντισυνταγματικούς και ανθελληνικούς νόμους.
Στις 29 Οκτωβρίου είχαμε απλά μια επιβεβαίωση ότι το σύνταγμα της Ελλάδας έγινε στάχτη. Την ώρα που στην Γαλλία είχαμε τον αποκεφαλισμό χριστιανών από τζιχαντιστές οι γραικύλοι της κυβερνήσεως επέτρεψαν σε τζιχαντιστές, την συνάθροιση εν μέσω κορονοϊού. Ακόμα και αν επίσημα η Ρωσία ,η Σερβία και τώρα η Αίγυπτος ενημέρωσαν ότι οι τζιχαντιστές έρχονται στην Ελλάδα οι κυβερνώντες εθελοτυφλούν. Την ώρα που αθώοι Έλληνες ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και πατριώτες, είναι στην φυλακή οι λαθρομετανάστες ελεύθερα σκοτώνουν, βιάζουν με τις ευλογίες του Ερντογάν.
Πλέον βλέπουμε ανοιχτά ότι ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων δεν έχει όρια από την πολιτική της ΝΔ. Η δικαιοσύνη εκτός από τυφλή τελικά είναι και κουφή . Όλοι εσείς οι Έλληνες που ψηφίσατε τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου δεν είστε θύματα είστε συνένοχοι στο ξεπούλημα της ελευθερίας μας. Στο ψευτορωμαϊικο κράτος ο μόνος εχθρός είναι οι Έλληνες ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ που αντιστέκονται στο Κρόνιο σιωνιστικό σχέδιο αιώνων.
Ο Ιωάννης Λαγός και η ΕΛΑΣΥΝ υπόσχονται στους γραικύλους κυβερνώντες και σε όσους τους στηρίζουν, ανένδοτο αγώνα για την επαναφορά της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας της πατρίδος μας.
Έλληνες έχετε καρδιά;Έχετε πίστη; Aν όχι, καθίστε εκεί που κάθεστε, ραγιάδες όλα σας τα χρόνια. Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες και τα παιδιά σάς. Ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας.

Λυκάων

Απάντηση