ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ (βίντεο)

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με εντολές της παγκόσμιας ελίτ, επιφέρει τον στραγγαλισμό της οικονομίας και των συνταγματικών ελευθεριών .

Η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση και ο Ιωάννης Λαγός εδώ και οχτώ μήνες σας είχαν προειδοποιήσει ότι με το πρόσχημα του covid 19 επέρχεται ,η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση και ο έλεγχος της ανθρωπότητας. Certificate of vaccine id artificial intelligence αυτό σημαίνει Έλληνες η λέξη covid. Όλοι θα έχετε ταυτότητα πιστοποιητικού εμβολίου τεχνητής νοημοσύνης. Οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι του συστήματος και πολιτικοί λένε ” ψεκασμένους ” όσους αντιστέκονται και αντιδρούν. Είναι όμως αλήθεια ;

Την ώρα που η στρατιωτική τεχνολογία έχει φτιάξει από εμβόλια, μέχρι και εξωσκελετούς δημιουργώντας τον υπέρ στρατιώτη είναι ανούσιο όλοι αυτοί να λένε άλλο ψέματα.

Εταιρείες όπως η Αμερικανική Υπηρεσία Έρευνας Προηγμένων Αμυντικών προγραμμάτων (DARPA) φτιάχνουν ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη.

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Δημοκρατίας Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι όποιος ελέγχει την τεχνητή νοημοσύνη θα ελέγχει τον κόσμο. Κατά τα φερέφωνα της παγκόσμιας ελίτ ούτε αυτός ξέρει τι λέει.

Ο δικός τους Elon Musk προειδοποιεί ότι με την τεχνητή νοημοσύνη μπορείς να ελέγχεις τον δαίμονα . Επίσης λέει ότι θα υπάρχει εκτόξευση της ανεργίας με την Τετάρτη Βιομηχανική επανάσταση. Αναφέρει μάλιστα ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος πληρωμής για τους ανέργους . Όλα αυτά σύμφωνα με τον Ελον Μάσκ. Ο ίδιος επίσης λέει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι χειρότερη από τα πυρηνικά. Ακόμα και υπουργοί της κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας ασχολούνται με την τεχνητή νοημοσύνη. Τα χρήματα και ο πόλεμος ανάμεσα σε εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης είναι τεράστιος.

Έλληνες τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Η ΕΛΑΣΥΝ δεν είναι αντίθετη στη εφαρμογή νέων τεχνολογιών που θα βοηθούσε την ανθρωπότητα χωρίς αυτή να χάσει το συναίσθημα το να είμαστε ελεύθεροι και άνθρωποι. Ο Ιωάννης Λαγός και η ΕΛΑΣΥΝ είναι αντίθετοι στην τεχνολογία του κακού. Θέλουν να επιφέρουν την Παγκόσμια Τυραννία με έλεγχο και χειραγώγηση των μαζών, δια μέσου της τεχνολογίας.

 

 

ΤΟΜΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here