ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ (βίντεο)

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με εντολές της παγκόσμιας ελίτ, επιφέρει τον στραγγαλισμό της οικονομίας και των συνταγματικών ελευθεριών .

Η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση και ο Ιωάννης Λαγός εδώ και οχτώ μήνες σας είχαν προειδοποιήσει ότι με το πρόσχημα του covid 19 επέρχεται ,η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση και ο έλεγχος της ανθρωπότητας. Certificate of vaccine id artificial intelligence αυτό σημαίνει Έλληνες η λέξη covid. Όλοι θα έχετε ταυτότητα πιστοποιητικού εμβολίου τεχνητής νοημοσύνης. Οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι του συστήματος και πολιτικοί λένε ” ψεκασμένους ” όσους αντιστέκονται και αντιδρούν. Είναι όμως αλήθεια ;

Την ώρα που η στρατιωτική τεχνολογία έχει φτιάξει από εμβόλια, μέχρι και εξωσκελετούς δημιουργώντας τον υπέρ στρατιώτη είναι ανούσιο όλοι αυτοί να λένε άλλο ψέματα.

Εταιρείες όπως η Αμερικανική Υπηρεσία Έρευνας Προηγμένων Αμυντικών προγραμμάτων (DARPA) φτιάχνουν ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη.

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Δημοκρατίας Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι όποιος ελέγχει την τεχνητή νοημοσύνη θα ελέγχει τον κόσμο. Κατά τα φερέφωνα της παγκόσμιας ελίτ ούτε αυτός ξέρει τι λέει.

Ο δικός τους Elon Musk προειδοποιεί ότι με την τεχνητή νοημοσύνη μπορείς να ελέγχεις τον δαίμονα . Επίσης λέει ότι θα υπάρχει εκτόξευση της ανεργίας με την Τετάρτη Βιομηχανική επανάσταση. Αναφέρει μάλιστα ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος πληρωμής για τους ανέργους . Όλα αυτά σύμφωνα με τον Ελον Μάσκ. Ο ίδιος επίσης λέει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι χειρότερη από τα πυρηνικά. Ακόμα και υπουργοί της κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας ασχολούνται με την τεχνητή νοημοσύνη. Τα χρήματα και ο πόλεμος ανάμεσα σε εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης είναι τεράστιος.

Έλληνες τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Η ΕΛΑΣΥΝ δεν είναι αντίθετη στη εφαρμογή νέων τεχνολογιών που θα βοηθούσε την ανθρωπότητα χωρίς αυτή να χάσει το συναίσθημα το να είμαστε ελεύθεροι και άνθρωποι. Ο Ιωάννης Λαγός και η ΕΛΑΣΥΝ είναι αντίθετοι στην τεχνολογία του κακού. Θέλουν να επιφέρουν την Παγκόσμια Τυραννία με έλεγχο και χειραγώγηση των μαζών, δια μέσου της τεχνολογίας.

 

 

ΤΟΜΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση