ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ «ΕΛ.ΩΡΑ» ΚΑΙ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»

Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την παραγγελία προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Αθηνών με το ερώτημα της διερεύνησης τυχόν διάπραξης του πλημμελήματος της διασποράς ψευδών ειδήσεων από  φερόμενους «συνωμοσιολόγους» ή «ψεκασμένους» (κατά την ρητή έκφραση του ..Πρωθυπουργού) για δημόσιες τοποθετήσεις, σχόλια ή αναρτήσεις τους που αφορούν το ζήτημα του κορωνοϊού.

Η ΕΛΑΣΥΝ, φιλοδοξώντας να συνδράμει στην έρευνα αυτή- δεδομένου ότι είναι το μοναδικό Eλληνικό κόμμα που πήρε εξαρχής θέση- είναι πρόθυμη δια του Προέδρου της κ. Ιωάννη Λαγού, να παραστεί ως μάρτυρας, μαζί με τους υπευθύνους των εφημερίδων Μακελειό και Ελεύθερη Ώρα, εισφέροντας επιστημονικά στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας (στην Ελλάδα και το εξωτερικό) και που επιμελώς αποκρύπτονται από τους ασκούντες την «επιδημιολογική κυριαρχία» στην Ελλάδα.

Με τον τρόπο αυτό, εφόσον η εισαγγελική έρευνα δεν είναι προσχηματική, θα αποδειχθεί ποιοι  έχουν προβεί συστηματικά σε «διασπορά ψευδών ειδήσεων» σε βάρος της κοινωνίας και της οικονομίας της χώρας και ποιοι πραγματικά είναι εκείνοι  που δεν επιθυμούν ακόμα και τώρα την αποκάλυψη της αλήθειας.

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΛΑΣΥΝ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here