ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ή ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ?

Kάποτε η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών σεβότανε τα Σώματα Ασφαλείας . Σήμερα δυστυχώς η ίδια η πολιτεία έχει κάνει τον πολίτη να τα μισεί.

Στην Ελλάδα εν έτη 2020 ο Έλλην πολίτης φοβάται και μισεί τον αστυνομικό περισσότερο από έναν κακοποιό.

Το κάθε πολιτικό κόμμα που παίρνει την εξουσία χρησιμοποιεί την αστυνομία ως μηχανισμό επιβολής της πολιτικής του και όχι προς όφελος του λαού.

Επί ΣΥΡΙΖΑ είδαμε τους αστυνομικούς να ρίχνουν χημικά σε μικρά παιδιά που μαζί με τους γονείς τους αντιδρούσαν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Να γκρεμίζουν στο Πισοδέρι κόσμο από τον λόφο και από τύχη να μην έχουμε νεκρούς. Το αρχηγείο τής ΕΛΑΣ να αλλάζει τα νούμερα της συγκέντρωσης για την Μακεδονία.

Επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας έχουμε…αναβάθμιση.

Η κυβέρνηση έχει κηρύξει “τυραννία”. Η αστυνομία επιβάλλει πρόστιμα στους Έλληνες πολίτες αλλά αφήνει ανενόχλητους τους παράνομους μετανάστες. Απαγορεύει Έλληνες πολίτες να ανάβουν το καντήλι στους νεκρούς τους. Απαγορεύει και συλλαμβάνει τους ιερείς και πολίτες που θέλουν τα μετέχουν των Θείων  Μυστηρίων. Σπάει τα οχήματα και τις περιουσίες νησιωτών που δεν ήθελαν από μια τυραννική κυβέρνηση να επιτάξει τα χωράφια τους για να κάνει κέντρα υποδοχής τζιχαντιστών.

Για όλα αυτά δεν ευθύνονται οι εκάστοτε κυβερνήσεις μόνο .

Ευθύνη έχουν και οι ένστολοι αξιωματικοί, συνδικαλιστές διαφόρων κομματικών αποχρώσεων που θέλουν να ανέλθουν στην ιεραρχία.

 Όσο για τον Υπουργό ΠΡΟ ΠΟ Χρυσοχοΐδη που θέλει να βγάλει και τον στρατό στον δρόμο, ενημερωτικά του λέμε ότι δεν μπορεί . Η κυβέρνηση του έχει αναθέσει στον στρατό να υπηρετεί τους Λαθρομετανάστες στις δομές.

Η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση γίνεται δέκτης παραπόνων από ένστολους που βλέπουν ότι η κυβέρνηση του Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας την αστυνομία περνάει σε μορφές διακυβέρνησης τυραννίας. Διαμαρτύρονται ότι αισθάνονται πολύ άσχημα για το ότι οι ανώτεροι τους, τούς υποχρεώνουν να φοβίζουν τον πολίτη.

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα αστυνομικοί που αντιδρούν σε αυτά που γίνονται.

Έλληνα των Σωμάτων Ασφαλείας ο Ιωάννης Λαγός και η ΕΛΑΣΥΝ στηρίζουν τα δικαιώματα σας αλλά πάνω από όλα στηρίζουμε το Έθνος και τον Ελληνικό λαό. Μην σας βάζουν οι αξιωματικοί σας σε διχασμό με τον Ελληνικό λαό. Η κυβέρνηση με την πολιτική της στο θέμα του covid 19 φέρνει φτώχεια .Η φτώχεια θα φέρει οργή και η οργή χάος. Μάντεψε ποιος θα πληρώσει πρώτος την οργή του κόσμου. Η οργή αυτή θα είναι χειρότερη του Δεκεμβρίου 2008.

Έλληνες ένστολοι επιβάλλεται να σας θυμίσουμε που ορκιστήκατε όλοι , σηκώνοντας την δεξιά εις τον τριαδικό Θεό :

Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα. Υπακοή εις το Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.

Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου. Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των.

Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας. Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών.

Να φυλάττω δε ακριβώς τους στρατιωτικούς νόμους.

Και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.

 

ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση