ΟΙ…ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ Αντ1 (βίντεο)

 

Την 19η Νοεμβρίου στον τηλεοπτικό δίαυλο του Αντ1 και στην εκπομπή το πρωινό, είχαμε μαθήματα λατρείας δαιμόνων και όχι μόνο.

Η νεαρά και Ανιστόρητη δημοσιογράφος μίλησε για κάποιες τοιχογραφίες που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και προστατεύουν την πόλη. Υπάρχει η τοιχογραφία της Λίλιθ που την έχουν φτιάξει για να προστατεύσει την νέα Ιερουσαλήμ όπως λένε κάποιοι.

Λοιπόν Επιβάλλεται να ενημερώσουμε εκεί στον Αντ 1 ποια ήταν η Λίλιθ Λαμασθού.
Η Λίλιθ Λαμασθού είναι Μεσοποταμίος δαίμονας. Στο Ταλμούδ και το Μιδράς εμφανίζεται σαν νυχτερινός δαίμονας.

Σύμφωνα με κάποια κείμενα της καθολικής εκκλησίας ,η Λίλιθ ήταν η πρώτη γυναίκα του Αδάμ ,από χώμα οπότε ήταν ίσιοι. Ο Αδάμ προσπάθησε να υποτάξει την Λίλιθ και παραπονέθηκε στον Θεό ότι δεν τον ακούει. Ο θεός έδωσε στην Λίλιθ την επιλογή η να υποταχθεί στον Αδάμ η να φύγει από τον κήπο της Εδέμ .Η Λίλιθ τότε έφυγε και έγινε γυναίκα του σκότους.

Στα καμπαλίστικα γραπτά η Λίλιθ ήταν σύντροφος του Σαμαέλ του έκπτωτου αγγέλου και ο
παρουσιάζεται ως θηλυκή έκφραση του . Η Λίλιθ είναι δαίμονας παιδοκτόνος κύριος τέκνων. Η Λίλιθ εμφανίσθηκε πρώτη στον Καιν όταν εγκαταλείφθηκε από τον Θεό για τον φόνο του Άβελ. Σύμφωνα με την Καμπάλ έκανε μαζί του πολλά παιδιά.

Στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή της ροτόντας υπήρχε ο ναός του Διός προστάτη της
Μακεδονίας.Ο Δίας κατά την ελληνική μυθιστορία ήταν απελευθερωτής της ανθρωπότητας από την Κρόνια λατρεία και τις ανθρωποθυσίες. Γνωστή η μάχη του Δία και του Κρόνου κατά την τιτανομαχία.

Μετά ήρθε η αποκάλυψη του Ιησού Χριστού και η αλήθεια του τριαδικού θεού . Προστάτης της Θεσσαλονίκης σήμερα είναι ο Άγιος Δημήτριος που έζησε και μαρτύρησε επί Διοκλητιανού .Στην Χαλκιδική στο Άγιον όρος είναι το σπίτι της Αρχιστράτηγου
μας της Παναγίας.

Οπότε κύριοι του ΑΝΤ1 η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα μας έχουν την προστασία της Παναγίας και των αγίων και όχι δαιμόνων.
Θα προτείναμε στον Αντ1 να κάνουν προσευχή και κομποσκοίνι να μας λυπηθεί ο θεός από αυτά που έρχονται .

Αυτοί που λένε ότι η Θεσσαλονίκη είναι η νέα Ιερουσαλήμ , είναι οι ίδιοι που είχαν πληρώσει του Βούλγαρους να εισβάλουν στην Θεσσαλονίκη. Τα ιστορικά γεγονότα υπάρχουν στην δική της ΕΕΕ.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Είναι το σχέδιο Μπουλγκράβια που είχε αποκαλύψει ο τεράστιος Έλληνας ερευνητής Γεώργιος Πάλμος.
Ο Ιωάννης Λαγός και η ΕΛΑΣΥΝ λένε καμία ανοχή σε όσους θέλουν την Παγκοσμιοποίηση και την Πανθρησκεία.
Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την Ελευθερία.

 

 

 

 

 

 

ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση