21 Νοεμβρίου, Ημέρα Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

Η 21η Νοεμβρίου, ημέρα εορτασμού των Εισοδίων της Παναγίας μας, Υπεραγίας Θεοτόκου και Υπερμάχου Στρατηγού, που με την προστασία και τις ευλογίες της το Ελληνικό Έθνος και ειδικότερα οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, κατέγραψαν σελίδες δόξας και ηρωισμού στα διάφορα πεδία των μαχών.

Δεν είναι τυχαία λοιπόν η σύμπτωση της εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων, με την εορτή της Θεομήτορος. . Διότι, η  προσαγομένη στο Ναό του Θεού, είναι η υπέρμαχος στρατηγός του Γένους των Ελλήνων, η παντοτινή και κραταιά σκέπη του Έθνους μας, η προστάτιδα του φιλοχρίστου και ενδόξου Στρατού μας, είναι η στοργική μητέρα όλων μας, που πάντοτε επικαλούμεθα τη βοήθειά της.

Ευχόμαστε , η Παναγία να συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες δοκιμάζονται από τις προκλητικές ενέργειες των Τουρκομογγόλων και από την ενδοτική στάση της πολιτικής αλλά και στρατιωτικής ηγεσίας τους. Η αποφασιστικότητα και το φρόνημα των Ελλήνων έχουν αποδειχτεί επί του πεδίου των μαχών όσες φορές οι κυβερνήσεις και η ηγεσία των Ε.Δ. στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Ζήτω το Έθνος!!!

Ζήτωσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις!!!

Απάντηση