ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

 Στην Ελλάδα εδώ και χρόνια οποίος ενδιαφέρεται για το Έθνος και τον Ελληνικό λαό φυλακίζεται και διώκεται.

Ένας από αυτούς τους τεράστιους Έλληνες ήταν ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος.

Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος ήταν κληρονόμος της φαρμακοβιομηχανίας ΧΡΩΠΕΙ. Δημιούργησε την πρώτη εταιρεία όπλων.

Η χρωματουργία Πειραιώς (ΧΡΩΠΕΙ) είχε τεράστια ανάπτυξη σε παυσίπονα φάρμακα όπως το Algon, kalmol. Σημαντικό είναι ότι η ΧΡΩΠΕΙ μέσω θυγατρικής εταιρείας. κατασκεύασε Ελληνικά όπλα μετά το 1974 . Δεν είναι τυχαίο ότι σε ιδιωτική επίδειξη που έγινε βραδινές ώρες σε Αμερικανούς στρατηγούς τους εξέπληξε. Η εταιρεία όπλων κατασκεύασε όπλα,  και πυραύλους μη ανιχνεύσιμους. Ο τεράστιος Έλληνας ερευνητής και πολιτικός Σοφιανόπουλος ,είχε κάνει μελέτες για την βιομηχανική επανάσταση στην Ελλάδα αλλά και για την επισιτιστική κρίση.

Το 1977 ο Σοφιανόπουλος άντλησε το πρώτο ελληνικό πετρέλαιο στο Κερί ΖακύνθουΈλληνες τα δύο σημεία που μπορείς να αντλήσεις πετρέλαιο χωρίς να κάνεις θαλάσσιες γεωτρήσεις. Είναι το Κερί Ζακύνθου και οι περιοχές κυριαρχικών βάσεων Ακρωτηρίου και Δεκελείας στην Κύπρο.(αγγλική βάση). Είναι οι φυσικοί αγωγοί της Ελλάδας.

Το Ελληνικό κράτος και ο ” εθνάρχης” Καραμανλής αλλά και ο Έβερτ τον οδήγησαν στην φυλακή.

Ο Σοφιανόπουλος μίλησε για το νικέλιο και χρώμιο σε μεγάλες ποσότητες. Χωρίς αυτά δεν υπάρχει ανοξείδωτος χάλυβας και βιομηχανία. Απέδειξε ακόμη ότι υπάρχουν τεράστιες ποσότητες και δυνατότητες σε :

1) χρυσό σε 55 σημείο στον ελλαδικό χώρο.

2) μάρμαρα.

3) Ναυτιλία

4) Νερό το οποίο μπορούμε να κάνουμε υδροηλεκτρικά έργα

5) Για την Γη και τα αρδευτικά έργα και την σόγια αντί σιτάρι.

Όλα αυτά δεν άρεσαν στην παγκόσμια εξουσία και στους εδώ εντολοδόχους της.

Δεν θέλανε την αυτάρκεια του Ελληνικού Έθνους και την ανεξαρτησία της οικονομίας του. Η Ευρώπη και η Αμερική δεν θέλουν την Ελλάδα υπερδύναμη . Όποιος αντιδρά τον δολοφονούν ηθικά, ψυχικά ακόμα και σωματικά.

Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος ενδιαφέρθηκε για την αυτάρκεια και την οικονομική ανάπτυξη της πατρίδας και του λαού και αυτό που εισέπραξε ήταν πίκρα και διώξεις. Σωτήρη Σοφιανόπουλε σ’ ευχαριστούμε για ότι προσέφερες για την Ελλάδα. Λένε για τούς Εθνικιστές ότι δεν έχουν πολιτικό πρόγραμμα .Όχι. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε για αυτό μας μισείτε.

Θέλετε τους ανθρώπους σκλάβους ενώ εμείς ελεύθερους.

Οι προτάσεις του τεράστιου Έλληνα Σωτήρη Σοφιανόπουλου είναι οδηγός της ΕΛΑΣΥΝ και της Ένωσης των εθνικιστικών κομμάτων για την απεξάρτηση από τον ξένο παράγοντα.

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΚΟΥΤΚΑΣ

ΛΥΚΑΩΝ

Απάντηση