ΤΑ « ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

Κλιμάκιο συναγωνιστών, έκαναν ενημερωτική δράση σε περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά. Ο Εθνικός Αγώνας συνεχίζεται σε δρόμους, πλατείες και γειτονιές με στόχο και σκοπό, ο Έλληνας και η Ελληνίδα να αφυπνιστεί από τον λήθαργο που θέλει να του επιβάλλει η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη.

Η ΕΛΑΣΥΝ, έχει επισημάνει από την αρχή, τις καταστροφικές συνέπειες που θα είχε αυτός ο εμβολιασμός. Και σε ότι αφορά ενδεχομένως την υγεία των τρομοκρατημένων Ελλήνων από τους «ειδικούς»-φερέφωνα αλλά και σε ότι αφορά την κατάφορη και αντισυνταγματική παραβίαση των ατομικών ελευθεριών. Δεν έχουν ένα ασφαλές εμβόλιο. Έχουν ένα εμβόλιο που δοκιμάζεται σε εκβιαζόμενους και φοβισμένους πολίτες.

Η ΕΛΑΣΥΝ, πρωτοπόρος σε αυτή την μάχη από την αρχή, ως το μοναδικό πολιτικό κόμμα που αντέδρασε σε αυτές τις μεθοδεύσεις, θα συνεχίσει να μάχεται για να αναδείξει το αυτονόητο.

 

https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1083559/fulladia-sto-faliro-apo-to-komma-tou-katadikastheda-gianni-lagou-eikona/?fbclid=IwAR3Ce511ECby2vcZHiL7mjLlPy6N88GZsIk6Fen__6bWStGkCYBdDEQRE1o

 

ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση