Εξωφρενικό !!! Ο Αναστασιάδης λέει δειλό τον Μητροπολίτη Μόρφου.

ΠτΔ- Πρόεδρος Τουρκίας//PoR- President of Turkey

Ο Πρόεδρος της Κύπρου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πολίτης» ρωτήθηκε για την στάση των κληρικών στην διάρκεια της πανδημίας και αν υπάρχει ανοχή από την Πολιτεία απέναντί τους, ο κ. Αναστασιάδης όχι μόνο αρνήθηκε κάτι τέτοιο, αλλά ανέφερε πως είναι σε επαφή με την Εισαγγελία καθώς θέλουν να τεθούν κυρώσεις.

 «Εκείνο το οποίο εξετάζει και είμαστε σε συνεννόηση με τη Γενική Εισαγγελία είναι να διερευνήσουν, και έχουν διερευνήσει, εάν από τις δηλώσεις προκύπτει οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Και είναι η ώρα να συνειδητοποιήσουν κάποιοι ότι πέρα από τις όποιες απόψεις έχουν και καθήκον απέναντι στους συμπολίτες τους. Στο σύνολο. Οφείλουν να σέβονται την υγεία και τη ζωή των συμπολιτών τους και ιδιαίτερα τους νόμους» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Αναστασιάδης.

Ο Κύπριος πρόεδρος στάθηκε κυρίως στον μητροπολίτη Μόρφου, ο οποίος έχει προκαλέσει αρκετές φορές την οργή, κυρίως για ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια στην Κύπρο, όπως και για τις θεωρίες του για την προέλευση του κορωνοϊού λέγοντας πως την είχε προβλέψει ο… Αστερίξ ή ότι οι εκτρώσεις φταίνε για την ύπαρξή του.

 «Έρευνα υπήρξε για τον μητροπολίτη. Ο μητροπολίτης αθωώθηκε μέσω της έρευνας ενώ έλεγε πράγματα τα οποία εάν τα έλεγε οποιοσδήποτε πολίτης θα είχε αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου. Θέλω να πω κάτι. Υπάρχει μία τάση από τον ίδιο, αν θέλετε, και το λέω πολύ ευθαρσώς να ηρωοποιηθεί. Τους δειλούς δεν θέλω να τους μετατρέπω σε ήρωες» σχολίασε ο κ. Αναστασιάδης.

Πηγή: iefimerida.gr

 *Αυτός που κάθεται να του πιάνει ο τούρκος τα..οπίσθια με κάθε ευκαιρίααυτός που κατάφερε να μετατρέψει την Κύπρο σε κοινότητα από περήφανο κράτος, αυτός που ανέχεται να παραβιάζονται όλες οι διεθνείς συνθήκες ενώ προσπαθεί…να συνδιαλλαγεί με τους βιαστές του μπας και γλιτώσει από τον επόμενο βιασμό που του ετοιμάζουνέχει το θράσος να μιλάει για δειλούς.

Σε ποιον; Στον μοναδικό Ιεράρχη που τολμάει να λέει αυτά που όλοι σκέφτονται, στον πνευματικό ηγέτη του Ελληνισμού της Κύπρου και έναν από τους ελάχιστους ταγούς της Ορθοδοξίας στις μέρες μας.

Τον Μόρφου, δειλέ και συμβιβασμένε Αναστασιάδη θα τον θυμούνται όλοι, όπως τον ηγέτη Παπαδόπουλο, που δεν δέχτηκε να συμβιβαστεί με το σχέδιο Ανάν, που εσύ το κατάπιες αμάσητο. Εσένα ποιος θα σε θυμάται;

Απάντηση