Η ήττα του Τραμπ και οι Έλληνες Εθνικιστές

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τα γεγονότα της μετεκλογικής Αμερικής με κορύφωση του δράματος την εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά λόγω του ρόλου των ΗΠΑ στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Η υπόθεση απασχολεί και τον Εθνικιστικό χώρο και σίγουρα όλοι μας είχαμε ταχθεί υπέρ του Τραμπ. Θα ήθελα να παραθέσω και 1 άποψη ίσως λίγο αιρετική για τον «χώρο» αλλά που πιστεύω θα μπορούσε να σταθεί αφορμή ν’ ανοίξουμε ακόμα περισσότερο την οπτική μας. Περί ΗΠΑ λοιπόν…

Ο Andrew Jackson,7oς Πρόεδρος της Αμερικής  (1829 – 1837) το πρόσωπο του οποίου είναι στο 20δόλλαρο όταν ρωτήθηκε στο νεκροκρέβατο του για το μεγαλύτερο επίτευγμα του απάντησε “Σκότωσα την τράπεζα”! Αυτήν την φωλιά εχιδνών όπως την χαρακτήριζε πολύ εύστοχα γι’ αυτό που ακριβώς είναι.

Μετά την 1η προσπάθεια δημιουργίας κεντρικής ιδιωτικής τράπεζας που προκάλεσε εξέγερση του λαού και ακυρώθηκε, αυτή ήτο η 2η προσπάθεια των (((αργυράμοιβων))) και ο Jackson ακυρώνοντας την έκανε τέτοια ζημιά στους αργυράμοιβους υποδουλωτές και καταστροφείς των λαών, που ξαναπροσπάθησαν μετά από 1 αιώνα το 1913 (επί της μαριονέτας Woodrow Wilson ενός από τους χειρότερους προέδρους). Συναντηθήκαν με άκρα μυστικότητα στο νησί Jekyl χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα (!) και αυτήν την φορά δεν ονόμασαν το ανουσιούργημα κεντρική τράπεζα αλλά ομοσπονδιακή αποθεματική τράπεζα. Εξαιρετικό είναι το βιβλίο “Το πλάσμα από το Jekyl Island” του G. Edward Griffin που περιγράφει όλη την ιστορία. Ο G. Edward Griffin είναι ο ίδιος που το 1984 πήρε την μνημειώδη πλέον συνέντευξη του αυτόμολου πράκτορα της ΚGB Yuri Bezmenov, όπου ο τελευταίος αναλύει ανατριχιαστικά το πρόγραμμα διείσδυσης των Κομμουνιστών πρακτόρων στις ΗΠΑ και την υπονόμευση του κράτους σε 4 φάσεις που τα επιτυχημένα αποτελέσματα του φαίνονται σήμερα όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε όλον τον κόσμο μιας και αυτές εξάγουν το «πολιτιστικό» υπόδειγμα. Άλλωστε ο Gramsi είχε μιλήσει για τον “μακρύ δρόμο διείσδυσης των νεοκομμουνιστών στους θεσμούς” ΄ήδη από το 1920 .

Η δημιουργία αυτού του τέρατος της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής τράπεζας (δεν είναι ούτε ομοσπονδιακή, ούτε αποθεματική, ούτε τράπεζα) που έχει δώσει το δικαίωμα έκδοσης, τοκισμού και ελέγχου του νομίσματος σε αόρατους ιδιώτες, μακριά από τον έλεγχο του λαού και της κυβέρνησης, είναι η μήτρα όλων των κακών όχι μόνο των ΗΠΑ αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Έχει σκλαβώσει τις κοινωνίες μέσω του τόκου αφού μόνο αυτή έχει το δικαίωμα να εκδίδει το δολλάριο και το δανείζει στο κράτος! Περιττό να αναφέρω τι πίστευε ο Ξενοφώντας στον οικονομικό του, εν γένει οι αρχαίοι ή και ο ίδιος ο Thomas Jefferson για τον δανεισμό και τους τόκους. Έκτοτε η μοναδική απόπειρα διάλυσης της FED έγινε από τον Κένεντυ με τα γνωστά θανάσιμα αποτελέσματα γι’ αυτόν.

Ο Trump δεν ήταν Εθνικιστής παρόλο που έτσι δήλωνε και ένα πολύ ωραίο ντοκυμαντέρ είναι το “Death of a Νation” από τον υποστηρικτή του Dinesh D’Souza Ινδικής καταγωγής παρακαλώ, που θέλοντας να τον υποστηρίξει εξετάζει μία προς μία τις θέσεις του που κάθε άλλο παρά Εθνικιστικές είναι. Bέβαια ξεμπροστιάζει όλο τον νεομαρξιστικό βούρκο που τον πολεμάει, αλλά η ουσία παραμένει ότι οι πολιτικές του Trump κάθε άλλο παρά Εθνικιστικές ήταν.

O Τrump είχε να κάνει 2 πράγματα: 1. Να διαλύσει την τράπεζα επαναφέροντας τον έλεγχο δημιουργίας χρήματος πίσω στο κράτος και 2. Να διαλύσει το μονοπώλιο της ακροαριστερής δικαιωματιστικής ύδρας, των Big Tech της Silicon Valey που ελέγχουν το σημαντικότερο αγαθό της εποχής μας: Την πληροφορία και την πρόσβαση της. Αυτοί μαζί με τους αποδεδειγμένα παιδόφιλους τους Hollywood, προωθούν oλη την μεταμοντερνιστική ανωμαλία που διαφθείρει τις κοινωνίες της Δύσης.

Θα έπρεπε να ξέρει ότι δεν θ’ άφηναν να πιαστούν στο ύπνο πάλι μετά το 2016, και ότι θα έρθουν γι’ αυτόν και φίλε μου ήρθαν με όλη τους την δύναμη και αυτή ήτο συντριπτική!!! Παρόλο τα κατά καιρούς λόγια του κατά της Τράπεζας αλλά κυρίως των εταιριών τεχνολογίας έμεινε άπραγος. Όπως μάλλον ήξερε ότι το Αμερικανικό Κομμουνιστικό κόμμα (πρώην Δημοκρατικό) θα του κλέψει την νίκη γιατί είχε δηλώσει ότι η διαδικασία επιστολικής ψήφου είναι επικίνδυνη όμως και πάλι έπραξε ουδέν.

Ως Εθνικιστή κάθε βήμα που φέρνει τις ΗΠΑ κοντύτερα στην διάλυση με χαροποιεί. Αυτό το συνονθύλευμα φυλών, Εθνών, θρησκειών και γλωσσών. Το κράτος επιχείρηση. Η χώρα ξενοδοχείο! Το κράτος υπέρμαχος του απάνθρωπου και σιχαμένου Καπιταλισμού, μακρύ χέρι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, υποχείριου του (((Λόμπυ))) των αργυράμοιβων. Αυτός ο μιγάς Φρανκεστάιν που πλέον δεν ξέρει τι φύλο είναι, προωθεί την αντι-λευκή προπαγάνδα και με την αποθέωση του υλισμού “του Αμερικανικού ονείρου” διαστρεβλώνει κάθε αξία του Ελληνορωμαϊκού (Ελληνο-Ελληνικός είναι) πολιτισμού! Οι ΗΠΑ είναι προσβολή στην ουσία ύπαρξης και την πρόοδο των Εθνών. Πάνω απ’ όλα ήταν, είναι και θα είναι απέναντι στα γεωπολιτικά συμφέροντα της Ελλάδος εκ της γεωπολιτικής πραγματικότητας χωρίς να αθωώνω τους κύριους υπεύθυνους της γεωπολιτικής εκμηδένισης και της Εθνοκτονίας που συντελείται κατά της Ελλάδος: Τους Ελληνόφωνους πολιτικούς διαχειριστές της εξουσίας που ελέω αυτού του τρισάθλιου πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης, εκλέγονται από την αμόρφωτη ατομιστική μάζα που με την ψήφο της επιδοτεί την βιολογική της εξαφάνιση.

¨Όπως πιστεύω εγώ, οι Εθνικιστές δεν πρέπει να είμαστε υπέρ των αυτοκρατοριών. Τα πολυεθνικά μορφώματα διαλύονται νομοτελειακά όπως δείχνει και η ιστορία από την Βαβυλώνα μέχρι την ΕΣΣΔ. Θα συμφωνήσω με τον εξαιρετικό γεωπολιτικό μας Κωνσταντίνο Γρίβα ότι η «6η Ιανουαρίου θα χαραχτεί στην Ιστορία ως η μέρα που ξεκίνησε η πτώση της Αμερικής». Οι ΗΠΑ όπως και το άλλο μεταμοντερνιστικό σοσιαλίζον καρκίνωμα η Ε.Ε, θα διαλυθούν και αυτό θα πρέπει να μας χαροποιεί.

Δημήτριος Keziah Delaney

” Such, then, are the qualities for which I praise Agesilaus.The man who is foremost in endurance when the hour comes for toil, in valour when the contest calls for courage, in wisdom when the need is for counsel. Agesilaus prided himself  less on reigning over others than on ruling himself, less on leading the people against their enemies than on guiding them all to virtue. He is the man, I think, who may fairly be regarded as the perfect embodiment of goodness!”

Απάντηση