ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ…

Η Γερμανία αυτό το απάνθρωπο προπύργιο της μαύρης αδελφότητας μοναδικό σκοπό έχει να δημιουργεί Παγκόσμιους πολέμους, αλλά και την εξάλειψη του Ελληνισμού.

Από την εισβολή της επιχείρησης 25 το 1941 μέχρι την δεκαετία του 1990 ήθελαν να επιτύχουν την κατάρρευση της Γιουγκοσλαβίας και την κάθοδο τους στην χερσόνησο του Αίμου. Το σχέδιο της Νέας Τάξης είναι η αιματοχυσία των ορθοδόξων λαών όπως είναι οι Σέρβοι.

Οι Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες πριν τον εμφύλιο πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία εκτελούσαν “μαύρες επιχειρήσεις”και έβαζαν έριδες μεταξύ των Κροατών και Σέρβων. Παράλληλα προώθησαν Αλβανούς μετανάστες στο Κόσσοβο που ήταν και είναι ιστορικής σημασίας για τους Σέρβους. Όλα ήταν έναν στρατιωτικό σχέδιο. Θέλανε να επιφέρουν πληθυσμιακή αλλοίωση των Σερβικών περιοχών για να θέσουν θέμα μειονοτήτων αργότερα ώστε διχοτομηθεί η Σερβία .

Το Κόσσοβο δεν είχε ιστορική σημασία για την Σερβία μόνο λόγω των ορθοδόξων μοναστηριών, αλλά στο υπέδαφος του έκρυβε τεράστια ποσότητα ουράνιου.

Σήμερα έχουμε το ίδιο σχέδιο που ακολουθεί η Γερμανία και η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ελλάδα με την ανοχή των πολιτικών, δικαστικών και σωμάτων ασφαλείας.

Εδώ και μέρες η άθλια κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει επέκταση του ΚΥΤ φυλακίου στον Έβρο. Την ώρα που ο Ελληνικός λαός είναι κλεισμένος στις οικίες του, φέρνουν ξένο στρατό κατοχής εντός πόλεως με συνοδεία στρατού και αστυνομίας. Πόσο επικίνδυνοι και γραικύλοι μπορεί να γίνουν οι σημερινοί αξιωματικοί ώστε να μην βλέπουν τι θα ακολουθήσει και στην Ελλάδα?

Οι Τούρκοι πλέον οπότε θελήσουν θα θέσουν θέμα καταπάτησης μειονότητας και θα ξεσηκώσουν το μουσουλμανικό στοιχείο στην Ελλάδα.

Εσείς οι “μεγάλοι στρατηγοί ” βάλατε δομές Ισλαμιστών κοντά σε στρατόπεδα για να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση σε οπλισμό ο στρατός του Ερντογάν που βρίσκεται στα σημεία διασποράς?

Η Ρωσία με την Σερβία σας ενημέρωσαν ότι η Τουρκία δρα πλέον στην χερσόνησο του Αίμου με θρησκευτική κάλυψη ακόμα και στην Θράκη. Σας υπενθυμίζουμε ότι πολλάκις σας έχουμε επισημάνει ότι η Τουρκία περικυκλώνει την Ελλάδα από Αλβανία και Λιβύη. Στόχος της είναι η στρατηγική κλιμάκωσης και στρατιωτικού πλήγματος σε Καστελόριζο, Στρογγυλή, Κρήτη και Ζούραφα. Η Τουρκία έχει δώσει ντρόουνς (drones) σε Αλβανία και καινούρια τουφέκια και στολές και εσείς κρατάτε τον Ελληνικό λαό ανημέρωτο και ανέτοιμο επιχειρησιακά.

Ποιά η αντίδραση σας κύριοι αξιωματικοί που επιτρέψατε να εισέλθουν στις βαθμίδες του στρατεύματος Αλβανοί? Ποιος νοσηρός νους έδωσε διαταγή να έχουμε τον εχθρό μέσα στα σπλάχνα του Ελληνικού Στρατού? Το σχέδιο που έχουν για την Ελλάδα είναι να ξεσηκώσουν τους λαθρομετανάστες για να μπορέσει να επέμβει το ΝΑΤΟ για να σταματήσει τις συγκρούσεις ανάμεσα σε Έλληνες και Μουσουλμάνων(σχέδιο Τυφών).

Αντικειμενικός σκοπός εκτός της διχοτόμησης της Ελλάδας, είναι το στρατηγικό κλείσιμο του δρόμου στην Ρωσία, προς Σερβία και Αιγαίο. Η ανακοίνωση των αποστράτων αξιωματικών για το ΚΥΤ Έβρου ήταν μια καλή αρχή. Να θυμίσουμε ότι η ανακοίνωση των αποστράτων βγήκε όταν μέσα από άρθρο μας καλέσαμε να πάρουν θέση για την προδοσία που συντελείται στην χώρα τόσο οι εν ενεργεία όσο και οι απόστρατοι.

Ο Γιάννης Λαγός και η ΕΛΑΣΥΝ καλούν τους Έλληνες στρατιωτικούς να τηρήσουν τον όρκο που δώσαμε όλοι σε Θεό, πατρίδα και σύνταγμα και όχι σε κομματικές μασονικές διαταγές.

Έλληνες συνταχθείτε δίπλα μας στην έσχατη γραμμή ανάσχεσης για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την Ελευθερία.

Έλα και στήριξε τον αγώνα που κάνουν οι Εθνικιστές για ένωση για ένα δυνατό εθνικιστικό- πατριωτικό κίνημα.

 

ΛΥΚΑΩΝ

Απάντηση