Η ΕΛΑΣΥΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Η ΕΛΑΣΥΝ είναι το μοναδικό ελληνικό κόμμα που αταλάντευτα και εξαρχής, απέδειξε με πλειάδα δημοσιευμάτων την εκμετάλλευση του νέου ιού, πάνω στην οποία βασίστηκε ένα πλέγμα εξουσιαστικών πρακτικών κατά της ελευθερίας και της θρησκευτικής συνείδησης των πολιτών.Όταν όλοι ήταν «μουδιασμένοι» και αμήχανοι φοβούμενοι μην.. πεθάνουν, ήδη από τον Μάρτιο του 2020, εμείς αποκαλύπταμε τα σχέδια που εξυφαίνονταν από τις φαρμακευτικές εταιρείες και τον τρόπο που θα εύρισκαν ευκαιρία οι έχοντες την εξουσία, να προβούν σε μια αναδιανομή πλούτου, ευνοώντας εννοείται, τους κολοσσούς της τεχνολογίας και των ΜΜΕ στο βρώμικο παιχνίδι τους.

Πρωτοπορώντας και σήμερα, ανακοινώνουμε ότι η ΕΛΑΣΥΝ, έγινε δεκτή σε μια διεθνή προσπάθεια ενός ανεξάρτητου φορέα που αποτελείται από νομικούς και γιατρούς κυρίως από την Ευρώπη και έχει ως σκοπό όχι μόνο την έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τον ιό, αλλά και τους νομικούς τρόπους αντιμετώπισης των αυθαιρεσιών των Κυβερνήσεων κατά των πολιτών τους, στην προσπάθεια υλοποίησης του επόμενου σταδίου επιβολής, του εμβολιασμού.

Αφορμή για την δημιουργία του εν λόγω φορέα ήταν η προσφυγή ενός Ολλανδού δικηγόρου στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ενόψει της επιστροφής της οικογένειάς του από το εξωτερικό. Επειδή η οικογένεια αρνείτο να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού, η Ολλανδία αρνείτο αντιστοίχως την είσοδό της στη χώρα. Μετά την προσφυγή, κρίθηκε ότι η απόφαση αυτή της Ολλανδικής Διοίκησης ήταν παράνομη και αντισυνταγματική, αφού δεν μπορεί να απαγορευτεί σε κανέναν πολίτη η είσοδος στην χώρα με οποιοδήποτε πρόσχημα.

Αυτή η δικαστική νίκη μπορεί να θεωρηθεί μεμονωμένη ή περιστασιακή, καθ’ ότι η Κυβέρνηση αμέσως μετά προσπάθησε να τροποποιήσει τη σχετική νομοθεσία, αλλά αποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλά που μπορούν να επιτευχθούν από την σωστή πληροφόρηση και την δράση όλων όσοι αντιστέκονται στις αυθαίρετες μεθοδεύσεις των Κυβερνήσεων- και είναι πολλές.

Δημοσιεύουμε στο πρωτότυπο την εν λόγω ιστοσελίδα και καλούμε όποιον θέλει να γίνει μέλος της Ελληνικής Ομάδας Δράσης και ιδίως όποιον έχει την ιδιότητα του δικηγόρου/νομικού ή ιατρού, να επικοινωνήσει με το παρακάτω μέιλ*δίνοντας τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα και τηλέφωνο) προκειμένου η Ελληνική φωνή να αποκτήσει δύναμη και σε αυτόν τον ανεξάρτητο διεθνή ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ φορέα, οργανωμένα.

Μπορούμε καλύτερα, αν είμαστε πολλοί!

*Mail:

[email protected]

ΤΟΜΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ- ΥΓΕΙΑΣ- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση