Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου(ΠτΔ) υποδέχθηκε την Πέμπτη στο Προεδρικό Μέγαρο τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων, Μπουγιάρ Οσμάνι,. Η Σακελλαροπούλου τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η πλήρης, συνεπής και καλόπιστη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι κρίσιμη τόσο για την ενταξιακή διαδικασία της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και για τις διμερείς σχέσεις.

Την ίδια ημέρα συναντήθηκε μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Μητσοτάκης. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, (ο οποίος προεκλογικά είχε χαρακτηρίσει «εθνική ήττα» την Συμφωνία των Πρεσπών) δεν παρέλειψε να καταστήσει σαφή την επιτακτική ανάγκη της πλήρους και συνεπούς εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ναι. Μιλάμε για την ίδια συμφωνία που ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει επιζήμια!!!

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας (λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή?).

Ο ΣΥΡΙΖΑ με έκδηλη συγκίνηση και απόλυτα δικαιωμένος για την προδοσία που διέπραξε, χαιρέτισε την στάση Μητσοτάκη, σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών: “Ως ΣΥΡΙΖΑ, χαιρετίζουμε τη σημερινή στάση του κυρίου Μητσοτάκη, που τηρεί και τιμά πλέον τη Συμφωνία των Πρεσπών με τον επίσημο τρόπο. Ως επόμενο βήμα αναμένουμε την οφειλόμενη από αυτόν συγγνώμη, τόσο προς τον ΣΥΡΙΖΑ που συκοφάντησε, όσο και προς τον ελληνικό λαό τον οποίο εξαπάτησε με ψεύδη”

Επιπροσθέτως ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας (εδώ και καιρό δεν είναι ούτε Εθνικής ούτε Άμυνας) Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στο συνέδριο του Economist, είπε ότι η συμφωνία των Πρεσπών «επετεύχθη για καλό σκοπό, για να ενισχύσει τη σταθερότητα στη περιοχή και τις γεωπολιτικές σταθερές ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές»

Ο Γιάννης Λαγός και η ΕΛΑΣΥΝ αμετακίνητοι από τις εθνικές θέσεις που υπερασπίζονται απαρέγκλιτα, θα συνεχίσουν να αποκαλύπτουν τους προδότες.

Δεν τους θεωρούμε πολιτικούς αντιπάλους. Τους θεωρούμε εχθρούς του Ελληνικού Έθνους και σαν τέτοιους θα τους αντιμετωπίζουμε.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση