ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ???

Jerusalem Post: ”13 άτομα μετά τους εμβολιασμούς παρουσίασαν παράλυση

Οι  ισχυρισμοί  των υπερασπιστών του πειραματικού εμβολίου για τον Covid, έρχονται αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα και τα συνεχή περιστατικά παρενεργειών.

Σύμφωνα με την Jerusalem Post  13 άτομα πάσχουν από παράλυση του προσώπου μετά από εμβόλιο του κορονοϊού. Οι γιατροί μάλιστα στο σύστημα υγείας εκτιμούν ότι ο αριθμός των περιπτώσεων είναι υψηλότερος. 

https://www.jpost.com/healthscience/13-peoplesufferedfaceparalysisaftercoronavaccine-655542

Ένα άτομο με την ανεπιθύμητη ενέργεια είπε, “Είχα πρόβλημα για τουλάχιστον 28 ώρες. Δεν μπορώ να πω ότι έχω ξεπεράσει το πρόβλημα. Όσο για τη λήψη της δεύτερης δόσης, παραδέχεται ότι είναι αναποφάσιστος, αλλά λέει ότι “είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό είναι κάτι σπάνιο και δεν θέλω οι άνθρωποι να αποφύγουν τον εμβολιασμό. Είναι σημαντικό.

Η καθηγήτρια Galia Rahav, διευθύντρια της Μονάδας Λοιμωδών Νοσημάτων στο Ιατρικό Κέντρο Sheba δήλωσε: “Πρόσφατα συνάντησα για παράδειγμα, κάποιον εμβολιασμένο που αντιμετώπιζε παράλυση και αποφάσισε να μην κάνει την δεύτερη δόση. Κανείς δεν ξέρει αν αυτό συνδέεται με το εμβόλιο ή όχι. Γι ‘αυτό θα απέφευγα να δώσω μια δεύτερη δόση σε κάποιον που υπέφερε από παράλυση μετά την πρώτη δόση“, πρόσθεσε η Rahav.

 

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΑΣΥΝ

 

Απάντηση