Δεν προσκυνώ Αγαρηνούς

Στις 25 Ιανουαρίου 2021 θα ξεκινήσουν οι διερευνητικές συνομιλίες με τους Τουράν . Η στρατηγική της οθωμανικής αυτοκρατορία είναι η διχοτόμηση του Αιγαίου αλλά και να βάλει πόδι στην Θράκη χωρίς αντίδραση από το ψευτορωμαίικο.

Η Τουρκία και ο γενίτσαρος Ερντογάν κάνουν ότι θέλουν απέναντι σε μια ανύπαρκτη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Την ώρα που οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας σύμφωνα με Ρωσικές και Σερβικές πηγές διεξάγουν “μαύρες επιχειρήσεις” στην χερσόνησο του Αίμου κάποιοι στην Ελλάδα έχουν αναλάβει να παραδώσουν το Αιγαίο χωρίς ίχνος ντροπής .

Διακόσια χρόνια από την έναρξη της επανάστασης του 1821 η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία θα συζητήσουν με τους Τούρκους αν μας δέχονται ξανά στην οθωμανική αυτοκρατορία. Κύριοι πολιτικοί , δικαστικοί στρατιωτικοί αν σας είχε μείνει ψήγμα θάρρους και αξιοπρέπειας έπρεπε να είχατε παραιτηθεί. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να συζητήσετε με τους Τουράν την εκχώρηση Ελληνικού εδάφους και την διχοτόμηση του Αιγαίου γιατί σας το επιβάλει το 4 Ράιχ. Ποιός σας όρισε να κάνετε διερευνητικές συζητήσεις για το πώς θα κάνετε εμάς και τα τέκνα μας, σκλάβους της Τουρκίας και της Νέας Τάξης?

Η μεγαλύτερη θλίψη είναι να βλέπεις την υποκρισία ενός λαού που ψηφίζει όλους αυτούς που με τις πολιτικές τους ,έχουν φέρει την Μάνα Ελλάδα να ζητιανεύει για να σκλαβώσει τα παιδιά της στον Τούρκο. Όσους αντιστέκονται και αντιδρούν γιατί αγαπούν την Ελλάδα, υπάρχει ο μηχανισμός που τους λέει ακραίους. Ακραίο κύριοι δεν είναι να θέλω να πάρω την χώρα μου πίσω. ακραίο είναι να σκύβεις το κεφάλι όλους αυτούς που λένε ναι σε όλα και μετά έρχονται να σου πουν ότι τιμούν το όχι.

Ακούω δικαιολογίες για να κρύψουν ορισμένοι την δειλία τούς να λένε πόσο δυνατός είναι ο Τούρκος ότι είναι μεγάλη χώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τίποτα δεν είναι ο Τούρκος. Εσύ του έδωσες Έλληνα το δικαίωμα ψηφίζοντας και έχοντας σε θέσεις αξιωματούχους δειλούς και όχι ανδρείους. Όλους αυτούς που διώχνουν τα παιδιά μας εργάτες στο εξωτερικό γιατί δεν έχουν εργασία στην πατρίδα αλλά μας αντικαθιστούν με βαρβάρους λαούς. « Έλληνες» θέλουν να ξεριζώσουν τον Ελληνισμό από την ίδια του την μήτρα. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να τα καταφέρουν. Όπως έλεγε και ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός από την οικουμενική θα αρχίσουν όλα. Η ένωση των Ελλήνων εθνικιστών- πατριωτών όπως λέει και ο Ιωάννης Λαγός είναι μονόδρομος αν πραγματικά θέλουμε εμείς και οι νέες γενιές Ελλήνων να ζούμε ελεύθεροι. ” Ο θεός έβαλε την υπογραφή του για την λευτεριά της Ελλάδας και δεν την παίρνει πίσω.” θ. Κολοκοτρώνης

Γεώργιος Κούτκας

Μέλος ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση