Περί “Ελληνοτουρκικής φιλίας”

Επειδή οι μέρες πλησιάζουν… Ας θυμηθούμε κάποιες σκηνές ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΉΣ μας με τους Τούρκους ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ…

Περιγράφει ξένος αυτόπτης μάρτυρας: «ΟΙ Τούρκοι σκότωσαν επιτόπου πολλούς Έλληνες ενώ άλλους τους έδεσαν με σκοινιά και τους έσερναν στα καλντερίμια, ΩΣΠΟΥ ΟΙ ΣΑΡΚΕΣ ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΤΑ και οι δύστυχοι βρήκαν φρικτό θάνατο»…«Το άλλο πρωί είδα πολλούς Έλληνες άνδρες και γυναίκες, κρεμασμένους ΑΝΑΠΟΔΑ στα παράθυρά τους. Τα θύματα ακόμα σπαρταρούσαν ενώ στα οπίσθια πολλών είχαν ΚΑΡΦΩΣΕΙ μαχαίρια και σπαθιά. …

Στο μεταξύ άλλοι Τούρκοι στερέωναν στο χώμα πολλές ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΣΟΥΒΛΕΣ. Εκεί θα κάθιζαν τα θύματά τους για να παραδώσουν το πνεύμα σφαδάζοντας. … Οι σούβλες ήταν ογδόντα περίπου. Γύμνωσαν τους Έλληνες και τους κύκλωσαν με ξεθηκαρωμένα σπαθιά, μπροστά στις σούβλες. Κάθε τόσο τραβούσαν έναν Έλληνα κοντά στις πυρές και τον βασάνιζαν. Κάρφωναν τα αφτιά τους πάνω σε πάγκους, άδειαζαν με το φτυάρι ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ, που το άνοιγαν με ρόπαλα, ΞΕΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΥΡΩΜΕΝΕΣ ΤΑΝΑΛΙΕΣ κομμάτια από τις σάρκες τους».

Ο Στρέιτ περιγράφει κι άλλη τρομακτική σκηνή του μαρτυρίου. Δυο κακούργοι άρπαζαν έναν Έλληνα ή μια Ελληνίδα, τους ανασήκωναν ψηλά και τους ΚΑΘΙΖΑΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΦΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΥΤΕΡΟ ΣΙΔΕΡΟΠΑΛΟΥΚΟ, έτσι που η ΑΙΧΜΗ περνώντας από τα σπλάχνα έφτανε στο στήθος. Παλούκωσαν 44. Ένα ουρλιαχτό θανατερής αγωνίας υψωνόταν ως τον ουρανό. Κρατούσε μια περίπου ώρα, έσβηνε και τα κεφάλια έγερναν στο πλάι».

Συνεπώς οι ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ποτέ δεν θα μπορούσαν μετά από τόσες γενοκτονίες και μεγάλο Ποινικό Μητρώο να είναι φίλοι μας!

Το μόνο αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων είναι η απελευθέρωση των ΑΛΥΤΡΩΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ που κατέχουν παράνομα μέχρι τώρα! Μόνο μια Σοβαρή Εθνική Κυβέρνηση, με σοβαρή Εθνική Διπλωματία και σωστή Γεωπολιτική ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ θα ανάγκαζε και θα οδηγούσε τους Τουρκομογγόλους σε άτακτη υποχώρηση σε θέσεις και εδάφη.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι Ανθέλληνες Προδότες και εντός και εκτός Προδίδουν ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Φωτεινή Εξαίρεση αποτελεί η Εθνική Λαική Συνείδηση και ο Πρόεδρος της Γιάννης Λαγός που και στο Ευρωκοινοβούλιο και στο Πρόγραμμα μας έχει πραγματικές, υλοποιήσιμες Εθνικές Λύσεις που μπορούν να αντιταχθούν στο Εθνικό ΤΕΛΜΑ.

Εθνική Συστράτευση με την ΕΛΑΣΥΝ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ

Πτυχιούχος ΚΦΑ Γυμναστής –

Προπονητής ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Μέλος Συντονιστικού Συμβουλίου ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση