Σχέδιο εισβολής από τον Έβρο

Ενώ η χώρα μπαίνει στο γύψο με τα αλλοπρόσαλλα μέτρα και είναι πλέον αστυνομοκρατούμενη, ο Έβρος μπαίνει πάλι στο στόχαστρο της Τουρκίας.

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ της μεγαλύτερης τουρκικής εφημερίδας “Milliet”, που αναφέρεται στην περιοχή της Αδριανούπολης και μάλιστα υπενθυμίζει όσα συνέβησαν πέρυσι τον Μάρτιο, δίνοντας φυσικά την τουρκική εκδοχή. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει:

“Στην Edirne (σ.σ. Αδριανούπολη), από την Επαρχιακή Διεύθυνση Διαχείρισης Μετανάστευσης, σημάδια που δείχνουν την περιοχή σε 6 γλώσσες τοποθετήθηκαν στις διαδρομές που χρησιμοποιούνται συχνά από παράτυπους μετανάστες για να ενημερωθούν για τον κίνδυνο να βρεθούν σε μια δύσκολη κατάσταση. Χιλιάδες μετανάστες που ήθελαν να πάνε σε ευρωπαϊκές χώρες τον Μάρτιο του περασμένου έτους, συγκεντρώθηκαν στο Edirne και περίμεναν μέρες αφού η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορα. Όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται ένα μεγάλο κύμα  λαθρομεταναστών από την Τουρκία, προκειμένου αυτοί να παραβιάσουν τα ελληνικά σύνορα. Μετά τα ύποπτα δημοσιεύματα για «απλήρωτους στρατιωτικούς στον Έβρο», τώρα οι  Τούρκοι τοποθετούν πινακίδας σε έξι γλώσσες καθώς και τριψήφιο αριθμό για παροχή «βοήθειας».

Οι γλώσσες είναι Τουρκικά, Αγγλικά, Αραβικά, Περσικά, Ουρντού και Μπενγκάλι. Μαζί με τον τριψήφιο αριθμό οι παράνομοι μετανάστες θα έχουν την συνδρομή των τουρκικών αρχών προς τα πού να κατευθυνθούν  για να παραβιάσουν τα σύνορα στον Έβρο.

Εάν τα παραπάνω συνδυαστούν με το νέο καταυλισμό αλλοδαπών που ετοιμάζει η κυβέρνηση στην περιοχή  Φυλακίου στον Έβρου, τότε  έχουμε ένα πολύ μεγαλύτερο σχέδιο που φαίνεται να ξεδιπλώνεται.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση