BIDEN και ΗΠΑ προμοτάρουν τον ΒOURLA και τη Pfizer

Ο Αμερικανός Πρέσβης: Προς Θεσσαλονικείς :  ”Ο Albert Bourla, ένας περήφανος γιος της Θεσσαλονίκης, έχει διανύσει πολύ δρόμο. Μια υπέροχη αμερικανική ιστορία…” είναι το σχόλιο του Αμερικάνου Πρέσβη (όπως αναφέρει το dimpenews),στο twitter του που συμπίπτει με την επίσκεψη Biden (φωτό) σ’ ένα εργοστάσιο παραγωγής Pfizer στο Kalamazoo του Μίσιγκαν.

Τα προσωπικά αισθήματα υπερηφάνειας που τρέφει για τον κ. Αλβέρτο ο Πρέσβης δεν μας απασχολούν….

Δεν είναι ωστόσο κομψό και δεοντολογικά ενδεδειγμένο από μια πόλη που διαθέτει εξαιρετικούς επιστήμονες με πρωτοφανές για την εποχή ήθος αν αναφερόμαστε στους γιατρούς της να θέλει να επιβάλει ως εμβληματική φιγούρα έναν ικανό προφανώς κτηνίατρο που τυγχάνει Διευθύνων Σύμβουλος μιας αμερικάνικης φαρμακοβιομηχανίας της Pfizer….. Δεν μας αφορά η προσωπική διαδρομή κανενός.. Αυτό που απασχολεί σήμερα τους Θεσσαλονικείς είναι ότι η πόλη θάφτηκε για 1,5 χρόνο για ένα θέμα που διαχειρίζεται και ο Μπουρλά ,η οικονομική εμπορική κοινωνική εκπαιδευτική ακαδημαϊκή πολιτισμική θρησκευτική πνευματική της ζωή παρέλυσε η πολιτική ούτως ή άλλως είναι ανύπαρκτη στα προτεκτοράτα νεοαποικίες των ΗΠΑ την ίδια ώρα που η εταιρία όπου ο προβεβλημένος από τον Αμερικάνο πρέσβη κτηνίατρος Μπουρλά προΐσταται θησαυρίζει με σκληρό deal κατά των λαών (30 δις ευρώ απαίτησε η εταιρεία του από την ΕΕ)…

Επίσης μπορεί ο πρέσβης να θριαμβολογεί αλλά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έρχονται δυσοίωνα μηνύματα για τον πανεμβολιασμό: ΗΠΑ: σχεδόν 1.000 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό.15.923 παρενέργειες.Το 1/3 αυτών των θανάτων εντός 48 ωρου από εμβολιασμό.Το 30% υγειονομικών αρνητές στον εμβολιασμό όπως και το 1/3 στρατιωτών!

Aλλά κι Ισραηλινοί επιστήμονες δεν συμμερίζονται τις ζητωκραυγές του κ. Πρέσβη για το εμβόλιο Pfizer…Ο γιατρός,ερευνητής Hervé Seligmann Πανεπιστήμιο Aix-Marseille και ο Haim Yativ για εμβολιασμό σε Ισραήλ: είναι ένα νέο Shoah (Ολοκαύτωμα), οι εμβολιασμοί προκάλεσαν περισσότερους θανάτους απ’ ό,τι ο covid19.

H τελική αποτίμηση των πειραματικών εμβολίων άλλωστε θα γίνει εν καιρώ αφού δεν έγινε ποτέ η 3η φάση κλινικών δοκιμών για μακροπρόθεσμες παρενέργειες….

Γιατί αυτή η επιλεκτική ευαισθησία και προώθηση ανάδειξη εκ μέρους του Πρέσβη; Γιατί ούτε μια καλή κουβέντα για τον μεγαλύτερο Επιδημιολόγο του κόσμου τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Stanford στις ΗΠΑ τον John Ioannidis που :Σε μελέτη των υγειονομικών πολιτικών ανά τον κόσμο ο no1 Επιδημιολόγος, ο Ελληνοαμερικανός Καθηγητής του Πανεπιστημίου Stanford ο John Ioannidis απέδειξε: δεν υπάρχει καμιά διαφορά επίδοσης μεταξύ χωρών με lockdown και χωρίς!!

Η Θεσσαλονίκη έχει μακραίωνη ιστορία και βαθιές πολιτισμικές ρίζες για να μετατραπεί σε Pfizerούπολη… Για Δήμαρχο τον πάνε;

 

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση