Ερώτηση Λαγού στην Κομισιόν για τον ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ στο σκάνδαλο παιδεραστίας στην Ελλάδα

Ερώτηση στην Κομισιόν κατέθεσε ο Γιάννης Λαγός σχετικά με τον βρώμικο ρόλο των ΜΚΟ επ’ αφορμή του σκανδάλου παιδεραστίας που συγκλονίζει το Πανελλήνιο:

Σκοτεινός ρόλος των ΜΚΟ σε σκάνδαλο παιδεραστίας στην Ελλάδα

Με αφορμή το σκάνδαλο παιδεραστίας με θύτη γνωστό σκηνοθέτη/ηθοποιό, διενεργείται εισαγγελική έρευνα σχετικά με τον ρόλο των ΜΚΟ που φέρονται να τον “προμήθευαν” με ανήλικους μετανάστες. Με το πρόσχημα ότι τους παρέδιδε μαθήματα υποκριτικής, ο εν λόγω σκηνοθέτης ο οποίος είχε τοποθετηθεί στη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου από την διεφθαρμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη, συγκέντρωνε ανήλικα αγόρια από τουλάχιστον 3 δομές λαθρομεταναστών στην οικία του με την βοήθεια διαφόρων ΜΚΟ. Ενδεικτικό είναι ότι τα ανήλικα αρνούνταν να επισκεφθούν ξανά τον σκηνοθέτη ενώ, όπως έγινε γνωστό, πλέον πολλά από εκείνα τα παιδιά σήμερα ζουν στη Γαλλία. Τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα από τις καταγγελίες των θυμάτων, εγείρουν ερωτηματικά για τον ίδιο τον Μητσοτάκη, αφού η ΜΚΟ που φέρεται να εμπλέκεται είναι ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου ενώ υπάρχει ακόμη η βαριά σκιά της υπόθεσης παιδεραστίας με θύτη τον στενό συνεργάτη του, Νίκο Γεωργιάδη, που η κυβέρνηση συγκάλυψε. 

Με αφορμή τα ανωτέρω, ερωτάται η Επιτροπή:

  1. Έχει διενεργήσει ή σκοπεύει να διενεργήσει ελέγχους τόσο ως προς τα οικονομικά των ΜΚΟ όσο και ως προς τυχόν έκνομες δραστηριότητες όπως το trafficking ή η μαστροπεία εκ μέρους των ΜΚΟ; 
  2. Σκοπεύει να αναλάβει δυναμικές πρωτοβουλίες πάταξης της παιδεραστίας στην ΕΕ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here