Η Γερμανία φέρνει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

wallup.net

Η Τikhanovskaya κατηγόρησε τον Λουκασένκο ότι πήρε με νοθεία τις προεδρικές εκλογές τον περασμένο Αύγουστο για να εξασφαλίσει έκτη θητεία. Η αντιπολίτευση πραγματοποίησε μαζικές συγκεντρώσεις στο Μινσκ και σε άλλες πόλεις όπου συγκρούστηκαν με την αστυνομία.

Ο Λουκασένκο υποστηρίζει και δικαίως ότι οι εκλογές ήταν δίκαιες και οι διαμαρτυρίες υποκινούνται από το εξωτερικό. Η Tikhanovskaya ερωτηθείσα για το αν οι διαδηλωτές στην Ρωσία και την Λευκορωσία πρέπει να συνεργαστούν, ενάντια της κυβέρνησης είπε ότι υπάρχουν κινήματα διαμαρτυρίας με διαφορετικό χαρακτήρα, διευκρινίζοντας ότι στην χώρα της πρόκειται για επανάσταση.(Νατοϊκή)

Εδώ θέλω να ενημερώσουμε τους αναγνώστες ότι ο Λουκασένκο και η Λευκορωσία αρνήθηκαν την Νέα Τάξη και την επιβολή της δια μέσου κόβιντ.

Η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση και ο Ιωάννης Λαγός μετά το τέλος του πολέμου στο Αρτσάχ είχαν πρώτοι προειδοποιήσει ότι τα νέα πεδία μαχών θα είναι η Ταυρίδα, Υπεδνειστερία, χερσόνησο του Αίμου (Σερβία), Ιράν και το μέλλον του Ερντογάν στην Τουρκία.

Η Γερμανία και το 4ο Ράιχ μέσο μυστικών υπηρεσιών στήνουν “βελούδινες” επαναστάσεις σε κράτη που είναι ελεύθερα και έχουν καλές σχέσεις με την Ρωσία και τον πρόεδρο Πούτιν. Αυτό που επιχειρείται σε Λευκορωσία και Υπεδνειστερία ειναι η αλλαγή καθεστώτων με φίλοδυτική πολιτική. Αντικειμενικός σκοπός είναι να κλείσουν την Ρωσία οικονομικά και στρατιωτικά στην Μαύρη θάλασσα . Οικονομικά η Γερμανία θα ελέγχει όλο το εμπόριο μέσο του ποταμού Δούναβη.

Ο Δούναβης ποταμός διαπερνά την Ρουμανία, Ουγγαρία, Σερβία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Κροατία, Ουκρανία, Μολδαβία, Αυστρία , Γερμανία.. Είναι πλέον αντιληπτό σε όλους μέσω της διαπλάτυνση του Αξιού ποταμού της αναβάθμισης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης να ανοίγονται νέοι εμπορικοί δρόμοι. Δια μέσου του ποταμού Αξιού- Δούναβη θα έχει μεγαλύτερες ποσότητες εμπορευμάτων σε λιγότερο χρόνο με τεράστια στρατηγικά και οικονομικά οφέλη για την Γερμανία. Στην χερσόνησο του Αίμου και στην Σερβία επειδή είναι πιο δύσκολα τα πράγματα θα κοιτάξουν μέσω του ισλάμ και της Τουρκίας να φέρουν πίεση στη Σερβία να αρνηθεί την Ρωσία.

Το ΝΑΤΟ αναβαθμίζει τη αντιαεροπορική του άμυνα στην Νορβηγία. Συγκεκριμένα υπάρχει η αναβάθμιση των συστημάτων Iff Nasams και υιοθετήση νεότερου Mode.5 . Αναβάθμιση του ραντάρ με νέους αισθητήρες σε επίπεδο Αn/MOQ- 64F1και βλήματα AIM-120AMRAAM.

Επίσης με το πρόσχημα άσκησης υπάρχουν Αμερικανικά στρατεύματα στον Έβρο. Τυχαίο; Προσωπικά δεν πιστεύω στην τύχη. Είναι πλέον εμφανές ότι το ΝΑΤΟ εμπλέκεται όλο και περισσότερο στα εσωτερικά της Ρωσίας και αυτό δεν θα μείνει αναπάντητο σε πολλαπλά επίπεδα.

Η Ρωσία και ο Βλαντίμιρ Πούτιν από το οικονομικό φόρουμ του Νταβός προειδοποίησε ότι αν δεν αλλάξουν συμπεριφορά οι Ευρωπαίοι θα υπάρξει “3ος Παγκόσμιος Πόλεμος”

” Ουαί στα κράτη του βορρά γίνονται όλα στάχτη”.(Ιωσήφ Βατοπαιδινός.)

Πηγή: Russia – Πενταπόσταγμα

Γεώργιος Κούτκας

Μέλος ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση