Ο άθλος του Ιωάννη Λαγού και ο Ιερός πόλεμος των Ελλήνων

Οι Τούρκοι βγάζοντας τον στόλο τους και το ερευνητικό πλοίο Τσεσμέ στο κεντρικό Αιγαίο κάνουν σαφείς τις προθέσεις τους. Ένας μοναδικός και ταπεινός Έλλην που τα έχει βάλει με το ανθελληνικό σύστημα και είχε καταγγείλει δια βήματος Βουλής τον βρώμικο ρόλο των Μ.Κ.Ο .

Το 2019 κατέθεσε μήνυση με στοιχεία στον Άρειο Πάγο για την μεταφορά τζιχαντιστών και για το δουλεμπόριο με τα ασυνόδευτα παιδιά από τις μη κυβερνητικές οργανώσεις.
Αυτός ο άνδρας που διέβη δια πυρός και σιδήρου στέκεται όρθιος απέναντι στο δαιμονικό σύστημα τους και στην χθεσινή «απολογία» του είπε στον πρόεδρο της επιτροπής να του άρουν την ασυλία για να πάει δικαστικώς να αποδείξει την αθωότητα του για το σχίσιμο της Τουρκικής σημαίας.

Τον είδα να σκίζει την τουρκική σημαία ως θεία πνοή είθε να δώσει ελπίδα σε όλους εμάς για την ενότητα του έθνους των Ελλήνων και ιδιαιτέρως των εθνικιστών, Χωρίς να επιθυμεί μεγαλεία και θέσεις.

Αισθάνομαι απέχθεια πλέον να υπάρχουνε Έλληνες που δεν αντιλαμβάνονται το τεράστιο αγώνα που δίνει εκτός ανθρωπίνων μέτρων για το μέλλον της Ελλάδας .
Χωρίς ίχνος υπερβολής θα χαρακτήριζα άθλο τον αγώνα που κάνει ο Ιωάννης Λαγός ,με την Τουρκιά και το Ελληνικό κράτος να τον έχουν επικηρύξει.
Επί έτη κυριάρχησαν οι Αντίνοες κατέστρεψαν και βεβήλωσαν την γλώσσα την ηθική, προκαλώντας την οργή.

Το μόνο που θέλει και γι’ αυτό αγωνίζεται ο Ιωάννης Λαγός όπως και κάθε γνήσιος Έλλην είναι η πραγματοποίηση του Πανελληνίου ονείρου. Την ενότητα των Ελλήνων και ειδικά στον εθνικιστικό χώρο ώστε να μπορέσει ο Ελληνισμός  να επιβιώσει και να κάνει την μεγάλη αντεπίθεση.

Οι Έλληνες έχουμε χρέος στον Θεό να είμαστε οι φωτοδότες πολιτισμού και της ηθικής στην Γαία .Ιωάννη Λάγε αισθάνομαι την εσωτερική ανάγκη να γράψω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον αγώνα που δίνεις με κίνδυνο της ίδιας σου της ζωής, για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την Ελευθερία.

Γεώργιος Κούτκας

Μέλος ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση