Οι Τούρκοι κατηγορούν την Ελλάδα για γενοκτονία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ !!!

Η Τουρκία δια του επίσημου κρατικού καναλιού εγείρει θέμα “Γενοκτονίας 40 χιλιάδων Τούρκων της Πελοποννήσου το 1821. Όπως φαίνεται η επίθεση της Τουρκίας θα είναι σε όλα τα επίπεδα.

Τον δρόμο αυτόν βέβαια στρώνουν χρόνια εντός Ελλάδος και κάποιοι Ελληνόφωνοι δήθεν διανοούμενοι και πολιτικοί, που επί της ουσίας είναι τα φερέφωνα της Τουρκικής προπαγάνδας. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε και την ανθελληνική στάση των ευρωβουλευτών του «συνταγματικού τόξου» της Ελλάδος που λειτουργούν σαν γιουσουφάκια της Τουρκίας, όπως πολύ σωστά έχει επισημάνει ο Ανεξ. Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της ΕΛΑΣΥΝ Γιάννης Λαγός.

Γράφει άρθρο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της κρατικής τηλεόρασης TRT(link) :  «Οι Τούρκοι του Μωριά υπέστησαν μια μεγάλη σφαγή πριν από 200 χρόνια. Περίπου 40 χιλιάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν βάναυσα από τους Έλληνες. Η μαύρη κηλίδα της Ελλάδας στα ιστορικά έγγραφα για τη σφαγή του Μωριά.

https://www.trthaber.com/haber/turkiye/yunanistaninbagimsizliksurecindekatliamaugrayanmoraturkleri-558416.html

Όσο και να προσπαθούν δεν θα μπορέσουν να σβήσουν από το ποινικό τους μητρώο την πραγματική ιστορία. Κανείς ελληνόψυχος δεν πρόκειται να ξεχάσει την πρωτοφανή βαρβαρότητα και ακόμη πιο σοκαριστική μεθοδικότητα και σχεδιασμό που οι Νεότουρκοι επιχείρησαν να αφανίσουν τον ποντιακό ελληνισμό από την περιοχή. Μπορεί αριθμητικά να το κατάφεραν, απέτυχαν παταγωδώς ωστόσο να “σβήσουν” την ποντιακή ψυχή και την ιστορική μνήμη για τη Γενοκτονία των Ποντίων (φωτό), που έναν αιώνα μετά την τραγωδία παραμένει πιο ζωντανή και επίκαιρη από ποτέ. 

Αυτή ήταν γενοκτονία και όχι η Επανάσταση του 1821(φωτό) και ο αγώνας των Ελλήνων για ελευθερία.

 

ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση