Στο εβραϊκό νεκροταφείο η κηδεία της αδελφής Μηταράκη

Σε μία αποκάλυψη, που απεκρύφθη επιμελώς από τα ΜΜΕ, προχώρησε από το προφίλ του στo vk ο Γιάννης Λαγός σχετικά με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής , Νότη Μηταράκη (ή Mitarachi σύμφωνα με το επίσημο προφίλ του στο Twitter).

Όπως προκύπτει από την ιστοσελίδα της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, “Έφυγε από κοντά μας η Μπενζονάνα Τζίνυ (Ρουθ) του Αντώνιου και της Πάμελα Μηταράκη. Είχε γεννηθεί στο Λονδίνο 20.3.1954. Αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Ιάκωβο (Ιωάννη) Μπενζονάνα και τα παιδιά της Λώρα-Λίνα και Μωρίς Μπενζονάνα. Απεβίωσε την Τρίτη 23/2/2021 και κηδεύεται την Τετάρτη 24/2/2021 και ώρα 12.00 στο Εβραϊκό Τμήμα του Γ΄ Νεκροταφείου Νίκαιας. Στο πλαίσιο των κείμενων διατάξεων, με την αυστηροποίηση των έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας, η ταφή της αείμνηστου θα τελεστεί σε αυστηρά στενό οικογενειακό κύκλο.”

Σε κάθε περίπτωση, εγείρονται ερωτηματικά για τις ενέργειες του Mitarachi στο λαθρομεταναστευτικό αφού η μεταφορά λαθρομεταναστών στον Έβρο, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Τουρκία, ή και οι απειλές του ότι θα φέρει 10000 λαθρομετανάστες στην περιοχή,  απέχουν παρασάγγας από το να θεωρηθούν πατριωτικές πράξεις.

 

Απάντηση