Δελτίο Εγκληματικότητας Αλλοδαπών από 21/2/2021 έως και 27/2/2021

21-2-2021

ΑΤΤΙΚΗ: Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, αλλοδαπός, για κλοπές στο χώρο του Αεροδρομίου.

ΑΤΤΙΚΗ: Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, σε συνεργασία με το Τ.Α Αγίου Παντελεήμονα, συνελήφθησαν (4) αλλοδαποί, μέλη συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες πλησίον του Σταθμού “Αττική”.

ΚΑΒΑΛΑ: Συνελήφθη, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

22-2-2021

ΑΤΤΙΚΗ: Συνελήφθη, στην Κυψέλη, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, 33χρονος αλλοδαπός μέλος συμμορίας για διευκόλυνση της παράνομης εισόδου ή εξόδου, κατοχή διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, εξασφάλιση καταλύματος για απόκρυψη και διευκόλυνση μεταφοράς, πλαστογραφία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

23-2-2021

ΚΑΒΑΛΑ: Συνελήφθη αλλοδαπός διωκόμενος με Ένταλμα Σύλληψης για πώληση ναρκωτικών

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:  Συνελήφθησαν δυο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 24 και 34 ετών, για παράνομη μεταφορά ενός αλλοδαπού.

ΑΙΔΗΨΟΣ: Εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

ΧΑΝΙΑ: Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται αλλοδαπός , ο οποίος κρατούνταν στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων και σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2021, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει. Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα.

24-2-2021

ΑΤΤΙΚΗ: Συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός για διακίνηση κοκαΐνης στην πλατεία Καλλιγά και στην οδό Πατησίων

ΣΟΥΦΛΙ: Συνελήφθη κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης ένας αλλοδαπός για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια και πώληση 3,4 κιλών ηρωίνης

ΛΑΡΙΣΑ: Συνελήφθη αλλοδαπός σε αγροτική περιοχή του Δήμου Τυρνάβου για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

ΛΑΜΙΑ: Συνελήφθη αλλοδαπός στη Λαμία, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, αλλοδαπός, για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής.

25-2-2021

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Συνελήφθησαν 3 εργαζόμενες αλλοδαπές έπειτα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο λειτουργούσε παρά τη σχετική αναστολή

ΡΟΔΟΠΗ: Συνελήφθησαν χθες (24-2-2021), στους νομούς Ροδόπης και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Καβάλας δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

ΔΡΑΜΑ: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης, στην οικία της σε οικισμό της Δράμας από 5 αλλοδαπούς.

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ: Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης δύο αλλοδαποί, ένας 29χρονος και μία 37χρονη, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

26-2-2021

ΑΤΤΙΚΗ: Συνελήφθη, στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 31χρονος αλλοδαπός για εμπορία ανθρώπων, παραβίαση της νομοθεσίας περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

ΦΛΩΡΙΝΑ: Συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, 40χρονος αλλοδαπός, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Συνελήφθη αλλοδαπός, χθες (25-02-2021) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών.

27-2-2021

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αυτόφωρη σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού για απόπειρα διάρρηξης διαμερίσματος στην περιοχή της Καλαμαριάς

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί που είχαν διαρρήξει διαμέρισμα στην πόλη των Ιωαννίνων

ΧΑΛΚΙΔΑΑπό το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από Ιερό Ναό, η οποία διαπράχθηκε από αλλοδαπό, σε περιοχή της Χαλκίδας.

ΡΕΘΥΜΝΟ: Συνελήφθη, αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ρέθυμνο

 

ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση