Το Ισραήλ παγκόσμιο εργαστήριο δοκιμών

Νέα ανάλυση από το Ισραηλινό Υπουργείο Υγείας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο κατά COVID της Pfizer σκότωσε «περίπου 40 φορές περισσότερους (ηλικιωμένους) ανθρώπους από ό,τι η ίδια η ασθένεια θα είχε σκοτώσει» κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης περιόδου εμβολιασμού πέντε εβδομάδων και 260 φορές περισσότερoυς νεότερους από ό, τι θα είχαν πεθάνει από τον ιό.

Ανεξάρτητοι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 δεν είναι «ασφαλέστερα» από τον ίδιο τον ιό.

Σε συνέντευξή του στο NBC News, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer ο Albert Bourla περιέγραψε το Ισραήλ ως εργαστήριο δοκιμών παγκοσμίως. Ο Bourla είπε, “πιστεύω ότι το Ισραήλ έχει πλέον γίνει το εργαστήριο δοκιμών παγκοσμίως επειδή χρησιμοποιούν μόνο το εμβόλιό μας σε αυτήν την κατάσταση και έχουν εμβολιάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού τους, ώστε να μπορούμε να μελετήσουμε τους δείκτες οικονομίας και υγείας”.

Όταν ρωτήθηκε για πόσο καιρό διατηρείται η προστασία μετά τον εμβολιασμό, ο Μπουρλά είπε ότι πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι η προστασία θα διαρκέσει τουλάχιστον έξι μήνες. Ωστόσο, πρέπει να περιμένουμε έως ένα έτος για να μπορέσουμε να προσδιορίσετε αν θα διαρκέσει για ολόκληρο το έτος. Και μετά?????

Και ένα βίντεο από το Ισραήλ για τον τρόπο που σκηνοθετούν (κυριολεκτικά) τις τηλεοπτικές εικόνες τρόμου (βίντεο). Με αξιώσεις θα διεκδικούσαν Όσκαρ σκηνοθεσίας!!!

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση