Η ΕΛΑΣΥΝ Κύπρου δυναμικά στον αγώνα-Αποκατέστησαν στη Κύπρο το Συρματόπλεγμα που έκοψαν οι ακροαριστεροί

Ο υπεύθυνος της ΕΛΑΣΥΝ Κύπρου και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, Μιχάλης Χριστοδούλου μπροστάρης στον αγώνα.

Ο Μιχάλης Χριστοδούλου με κλιμάκιο συναγωνιστών του Κινήματος Ελλήνων-Αλληλεγγύη, μετέβησαν σήμερα στην περιοχή του Αστρομερίτη και αποκατέστησαν το συρματόπλεγμα «που εμποδίζει τις λαθρομεταναστευτικές ροές, το οποίο ξήλωσαν πεμπτοφαλαγγίτες της άκρας αριστεράς και ιδεολογικοί συνεργάτες της τουρκικής κατοχής» !!

 

Η ανακοίνωση:

«Εμείς το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ αισθανόμενοι την ευθύνη για τη προστασία της πατρίδας μας από την τουρκική κατοχή, εναντιωνόμαστε στον υβριδικό πόλεμο που δέχεται η πατρίδα μας έντονα τα τελευταία χρόνια, που δεν είναι άλλος από τη παράνομη ισλαμική μετανάστευση.

Παίρνουμε την πρωτοβουλία να αποκαταστήσουμε αυτό το έστω πενιχρό και ανεπαρκές συρματόπλεγμα που εμποδίζει τις μεταναστευτικές ροές, το οποίο ξήλωσαν πεπτοφαλαγγίτες της άκρας αριστεράς και ιδεολογικοί συνεργάτες της τουρκικής κατοχής.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται με όλα τα μέσα απέναντι στην κατοχή και στον εσωτερικό εχθρό.

Αυτά τα συρματοπλέγματα σίγουρα δεν είναι τα σύνορα μας.Είναι η γραμμή κατάπαυσης του πυρός. Θα αφαιρεθούν όταν κυματίσουν οι ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ μέχρι το τελευταίο χωριό της σκλαβωμένης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Κύπρου μας !

(ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ)»

 

ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here