Μαθήματα φασισμού από καθηγητή Ιατρικής

Ως «άμυαλη» χαρακτήρισε την συμπεριφορά των υγειονομικών υπαλλήλων οι οποίοι επιλέγουν να μην εμβολιαστούν, ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Πέρα όμως από τα μαθήματα…λογικής που κάνει ο συγκεκριμένος καθηγητής αποδεικνύεται και θιασώτης φασιστικών μεθόδων.

Όπως είπε λοιπόν στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για δημοσιότηταοι υγειονομικοί θα πρέπει να εμβολιάζονται υποχρεωτικά κι αν δεν συμφωνούν με αυτό να τίθενται σε αναστολή εργασίας.

   Εάν κάποιος υγειονομικός δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, μπορεί κάλλιστα να το αναφέρει και να τεθεί σε αναστολή εργασίας από το κράτος και στην θέση του να προσληφθεί ένας μη αρνητής του εμβολίου.

   Εμείς να του θυμίσουμε ότι σε αυτό το αυτοαποκαλούμενο «δημοκρατικό» καθεστώς ισχύουν (ακόμα) κάποιοι νόμοι και επιπλέον υπάρχουν και αποφάσεις από την Ε.Ε. που, πώς να το κάνουμε, είναι υποχρεωμένα τα κράτη – μέλη να τηρήσουν. Παραθέτουμε λοιπόν μια από αυτές:

   Την από 27/1/2021 απόφαση (resolution) της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

   Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση αυτή (αριθμός 2361)  και ειδικότερα στα άρθρα 7.3.1. και 7.3.2. διαβάζουμε τα εξής:

« .. 7.3.1.να εξασφαλιστεί ότι οι πολίτες ενημερώνονται πως ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι σε κανέναν δεν ασκείται πίεση πολιτική, κοινωνική ή άλλη ώστε να εμβολιαστεί, αν δεν θέλει ο ίδιος να το πράξει 

7.3.2. να εξασφαλιστεί ότι δεν υφίσταται καμία διάκριση κατά όποιου δεν έχει εμβολιαστεί επ’ αφορμής πιθανών κινδύνων υγείας ή περί της μη θελήσεώς του να εμβολιαστεί…»

Οι μέθοδοι και οι προτάσεις που προτείνει ο καθηγητής είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στην Β. Κορέα. Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν στο εξωτερικό αξιότιμε κύριε καθηγητά…

 

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση