Κορονοιός: Συνολικό ποσοστό θνησιμότητας 0,23% και 0,05% σε κάτω των 70!

Τουλάχιστον 55.000 αναμενόμενες σοβαρές παρενέργειες στην Ελλάδα. Γιατί δεν πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά. Ο ιός που μας φυλάκισε έχει ποσοστό επιβίωσης 99,95 % στους κάτω των 70. Συνολικό ποσοστό θνησιμότητας 0,23% και 0,05% σε κάτω των 70! Γιατί τα mRNA είναι επικίνδυνα. Ποιές ομάδες του πληθυσμού αντενδείκνυνται για εμβολιασμό!!

Ορισμένες ομάδες ασθενών απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή:

(1) Εκείνοι που έχουν βιώσει το Covid-19 έχουν ήδη αναπτύξει μακροχρόνια ανοσία
τόσο μέσω αντισωμάτων όσο και μέσω κυττάρων μνήμης Τ και Β. Αυτά προστατεύουν
για πολλά χρόνια (βλέπε σημείο 4), ακόμη και μετά την εξαφάνιση των αντισωμάτων
για μεγάλο χρονικό διάστημα: αυτό επιβεβαιώνεται από μια πρόσφατη μελέτη (Science, 6-1-202183).

Αυτό δεν βοηθά, δεν κάνει κακό; Αυτό συμβαίνει επειδή, εκτός από τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου, τα άτομα που είχαν ήδη τα αντισώματα διατρέχουν έναν επιπλέον κίνδυνο όταν εμβολιάζονται
«Υπερανοσία», η οποία οδηγεί σε επιπλέον επιπλοκές
. Ο προκαταρκτικός έλεγχος των αντισωμάτων (και ακόμη και για τα Τ κύτταρα, τα οποία είναι λιγότερο κοινά) μπορούν να αποτρέψουν περιττούς εμβολιασμούς.( σσ. ο εμβολιασμός προφανώς και γίνεται απρουπόθετα υπό τον όρο αυτόν)

(2) Εάν ένα άτομο έχει ήδη μολυνθεί, αλλά δεν εμφανίζει συμπτώματα (ακόμη) – δηλαδή,
βρίσκεται στη «φάση επώασης» 
– ο εμβολιασμός αποτελεί επιπλέον κίνδυνο (85)(σσ. είναι προαπαιτούμενο το αρνητικό τεστ ή εμβολιάζονται και οι ασυμπτωματικοί με αποτέλεσμα να διακυβεύεται περαιτέρω η υγεία τους;) . Σε περίπτωση υποψίας λοίμωξης, είναι καλύτερο να αποφύγετε τον εμβολιασμό. Γι ‘αυτό τα κέντρα της
η φροντίδα στο σπίτι περιμένουν συχνά έως δύο εβδομάδες μετά το τελευταίο ξέσπασμα covid19
για εμβολιασμό.(86 87)

(3) Παιδιά, για τρεις λόγους:
1 – Τα παιδιά σχεδόν ποτέ δεν υποφέρουν σοβαρά από το Covid-19 και δεν είναι οι μεγάλοι
διακινητές (88)

2 – Το εμβόλιο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δεν αποτρέπει την εξάπλωση του ιού.
3 – Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να προσβάλλουν τα παιδιά πολύ έντονα (ίδιες δόσεις για
χαμηλότερο σωματικό βάρος).

”Αυτό το εμβόλιο είναι απαραίτητο , ασφαλές και αποτελεσματικό;»
Aρχείο πληροφοριών εμβολιασμού κατά Covid-19 – Γενάρης 2021
από και για γιατρούς και ασθενείς ενδιαφερόμενους.

Mε την υποστήριξη των Φλαμανδών γιατρών του Βελγίου:Dr. Anne De Clerck, Dr. Bart Lambert, Dr. Dirk Bultinck, Dr. Eric Beeth, Dr.Gaëtane Beeckaert, Dr. Geert Verhelst, Dr. Hilde De Smet,Dr. Jean-Luc Vanderlinden, Dr. Johan Denis, Dr. Leo Van den Bossche, Dr. Pieter Lanoye, Dr. Steven Devos.
Remarquable : Πολυάριθμοι Φλαμανδοί γιατροί (généralistes) δεν θέλουν να εμβολιαστούν για
Covid-19. Διάφορες έρευνες μιλούν για 9- 30 %(1 2 3). Ποιές θα μπορούσαν να είναι οι αιτίες; Να κάποια γεγονότα το καλύτερο φάρμακο κατά των λανθασμένων νέων.

 1. Ο Covid-19 δεν είναι κατά μέσο όρο πολύ θανάσιμος.
  Η πλειοψηφία των μολυσμένων ατόμων δεν παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα.(4) Ακόμη κι τα άτομα άνω των 85 ετών επιβιώνουν της μόλυνσης σε ποσοστό 90 % των περιπτώσεων.(5) Τ΄άτομα που είναι κάτω των 70 ετών επιβιώνουν σε ποσοστό 99,95 %. Στην πραγματικότητα το ποσοστό θνησιμότητας είναι 0,23% επί συνόλου και 0,05% για άτομα κάτω των 70 ετών. (6)
 2. Για τη μείωση του κινδύνου από corona (σοβαρού), ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα είναι το πιο σημαντικό όλος ο κόσμος και ειδικότερα οι ευπαθείς ασθενείς (οι ηλικιωμένοι και τ΄άτομα που υποφέρουν από αυτοάνοσα), μπορεί να υποστηρίξει το ανοσοποιητικό του σύστημα υιοθετώντας έναν υγιή τρόπο ζωής: ανάπαυση, άσκηση, κοινωνικές επαφές,υγιεινή διατροφή, λίγο stress ή άγχος (7 8)

  Πρόσφατες μελέτες πιστοποιούν ότι το συμπλήρωμα σε βιταμίνη D μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά μέσα στο κίνδυνο επίδρασης από το covid19 και τις επιπλοκές της κορώνας και της θνησιμότητας:«Παρατηρούμε μια πολύ σημαντική συσχέτιση μεταξύ του επιπολασμού της ανεπάρκειας βιταμίνης D και της επίπτωσης του Covid-19 “(9 10 11 12 13). Οι βιταμίνες A και C, η zinc(14 15 16) και το sélénium είναι ομοίως ουσιαστικά για μια καλή ανοσία.(17 18)
 3. Στην περίπτωση της διάγνωσης Covid-19, ένας γιατρός généraliste μπορεί – αντίθετα στη λαική δοξασία – να κάνει πολλά για την αποφυγή μιας νοσηλείας. Η ομάδα των Docs4OpenDebate,υποστηριζόμενη περίπου από 700 γιατρούς δίνουν ένα τέτοιο π.χ(19) όλα στο site web μας (20). Η υδροξυχλωροκίνη (HCQ) είναι απλά διαθέσιμη στο φαρμακείο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί (παρά την αρνητική κάλυψη των μέσων) με μεγάλη επιτυχία στα αρχικά στάδια της νόσου, όπως αποδεικνύεται και εξηγείται λεπτομερώς από πολυάριθμες μελέτες (δοσολογία και συνδυασμός με ψευδάργυρο και αζιθρομυκίνη) (21 22 23 24). Το ίδιο για την Ivermectin(25). Τον Μάρτιο, η ιολόγος Anne-Mieke Vandamme (KU Leuven) συνέστησε ακόμη και υψηλές δόσεις βιταμίνης C για να ξεπεραστεί η ασθένεια(26). Στο νοσοκομείο η χορήγηση πολύ υψηλής δόσης βιταμίνης D μειώνει τον κίνδυνο εισαγωγής σε εντατική θεραπεία κατά 96% .
 4. Λίγο γνωστό αλλά πολύ σημαντικό : ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού διαθέτει ήδη μια φυσική ανοσία κατά του Covid-19.
  Αυτή οφείλεται στην επαφή με τον Sars-CoV-2 (τον ιό που έδωσε τον Covid-19), ή με έναν άλλο τύπο coronavirus των τελευταίων χρόνων (πολλά κρυολογήματα προκαλούνται από coronavirus (28), καθώς και από τη νόσο του SARS του 2003): αυτό ονομάζεται «διασταυρούμενη ανοσία». Αυτή η προστασία δεν βασίζεται σε αντισώματα αλλά στην κυτταρική ανοσία (μέσω των Τ κυττάρων μνήμης), που αναγνωρίζουν τους παλιούς μολυσματικούς παράγοντες, ακόμη και μετά από πολλά χρόνια, σε αντίθεση με τα αντισώματα που διαρκούν μόνο λίγα χρόνια το πολύ (ή μερικές φορές μήνες) (29 30 31. 30 31.) Εκτιμάται ότι το 70 έως 85% του πληθυσμού προστατεύεται ήδη από SARS-CoV-2 με αυτόν τον τρόπο (32), που είναι πολύ περισσότερο από το 14% που θα είχε αντισώματα (33). Αυτό κάνει της ασυλία της αγέλης ένα γεγονός. Για αυτήν την ομάδα, ο εμβολιασμός επομένως δεν είναι πλέον απαραίτητος.(34)
  .
 5. Αυτοί που εμβολιάζονται μπορούν ακόμη να μεταδώσουν τον ιό.
  Αυτό λένε οι παρασκευαστές (35), οι ερευνητές (36), οι κυβερνητικοί ειδήμονες (37) κι ακόμη κι ο πρωθυπουργός μας (38). Αυτό συμβαίνει επειδή το εμβόλιο δεν προστατεύει τους βλεννογόνους του αναπνευστικού, έτσι ώστε το εμβολιασμένο άτομο να μπορεί να συνεχίσει να διαδίδει τον ιό (39). Επομένως, ο εμβολιασμός από «αλληλεγγύη» (για την προστασία άλλων) δεν έχει νόημα.
 6. Αποτελεσματικότητα εμβολίουΤο μάρκετινγκ της Pfizer αποκαλεί το εμβόλιο «95% αποτελεσματικό», αλλά αυτό το ποσοστό είναι πολύ παραπλανητικό:αναφέρεται μόνο στον συνολικό αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του Covid-19 και υπολογίζει τη μείωση του σχετικού ρίσκου.Βοηθά πραγματικά το εμβόλιο στην πρόληψη σοβαρής νόσου Covid-19; Κάντε τα μαθηματικά με μας:
  Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα από τη μελέτη της ίδιας της παρασκευάστριας της Pfizer(40 41), το εμβόλιο μειώνει σε 0,01% τον κίνδυνο σοβαρού Covid-19. Θα ήταν τότε απαραίτητο να εμβολιαστούν περίπου 10.000 άτομα για να προληφθεί μια μόνο περίπτωση. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτά τα στοιχεία είναι πολύ χαμηλά για να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα (1 έναντι 3 περιπτώσεων). Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι, βάσει των ίδιων των αριθμών της Pfizer, μπορούμε ν΄αναμένουμε περίπου 50 δευτερογενείς παρενέργειες σοβαρές του εμβολίου ανά 10 000 εμβολιασμένους, ήτοι 55 000 επί του συνόλου του βέλγικου πληθυσμού. (σσ. αν υπολογίσει κανείς ότι το Βέλγιο έχει τον ίδιο σχεδόν πληθυσμό με Ελλάδα τότε στην Ελλάδα αντίστοιχα αναμένονται σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της Pfizer που σίγουρα είναι και υπεραισιόδοξα επίσης 55.000 σοβαρά κρούσματα με παρενέργειες.Η πραγματικότητα είναι πιθανότατα ακόμη λιγότερο ρόδινη γιατί η μελέτη είναι υπό τα πυρά των κριτικών για πολυάριθμα σημεία:• Τα άτομα δεν ήταν αντιπροσωπευτικά για τον πληθυσμό: άτομα με κακή υγεία( σσ. τότε γιατί υπέβαλαν σε εμβολιασμό κατά προτεραιότητα με συννοσηρότητα και πολλά έφυγαν με συνοπτικές διαδικασίες) (χρόνια ασταθής ασθένεια, ανοσολογική ανεπάρκεια) αποκλείστηκαν, καθώς και άτομα που είχαν ήδη αντισώματα η ομάδα μελέτης περιλάμβανε επίσης λίγα άτομα άνω των 75 ετών (σσ. κι όμως το διοχέτευσαν κατά προτεραιότητα στους άνω των 75 και έφυγαν ολόκληρα γηροκομεία)• Ο αριθμός των αναγνωρισμένων κρουσμάτων Covid-19 δεν έλαβε υπόψη τα 3.410 κρούσματα Covid-19 “Ύποπτα αλλά μη επιβεβαιωμένα”: 1.594 στην ομάδα εμβολιασμού, 1.816 στην ομάδα placébo-εικονικό φάρμακο. Εάν τα συμπεριλάβετε, η απόδοση αποδεικνύεται πολύ χαμηλότερη: μείωση του σχετικού κινδύνου μόλις στο 29%, κατ ‘αρχήν πολύ χαμηλή για έγκριση (42)• Ενώ στη Μοderna, η επιτροπή για να αποδείξει τα κρούσματα του Covid-19 συγκροτήθηκε από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες (43), στην περίπτωση αυτή ήταν υπάλληλοι της ίδιας της Pfizer (44). Και λοιπόν (45 46)
 7. Αυτό μας οδηγεί στις βλάβες-απώλειες που προκλήθηκαν από τον εμβολιασμό Covid-19.• «Ειδοποίηση στη Νορβηγία: 23 άτομα πεθαίνουν μετά από εμβολιασμό με Pfizer». Οι νορβηγικές υγειονομικές Αρχές ανέφεραν στις 15-1-2021. Προειδοποίησαν ότι σε ανθρώπους ηλικιωμένους και ευάλωτους, ακόμη και σχετικά ήπιες παρενέργειες μπορεί ν΄αποδειχθούν θανάσιμες.(47 48 49 50)• Ένα έγγραφο CDC με ημερομηνία 19-12-202051 ανέφερε ήδη 3.150 ανεπιθύμητες ενέργειες σε πέντε ημέρες που καθιστούν τα άτομα “ανίκανα για εργασία ή να έχουν κανονική λειτουργικότητα και απαιτείται φροντίδα ιατρική »: στα 112.807 άτομα, αυτό αντιπροσωπεύει 2,79%. Το σύστημα ειδοποιήσεων το VAERS στις Ηνωμένες Πολιτείες κατέγραψε40.433 «ανεπιθύμητες ενέργειες» ως αποτέλεσμα του Εμβολιασμού Covid-1952 μεταξύ 28 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών περιπτώσεων(53) Έχουν ήδη αναφερθεί αρκετοί θάνατοι παγκοσμίως. (54 55 56 57 58 59)• Οι αλλεργικές αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναφυλαξίας (απειλητικό για τη ζωή σοκ), είναι σημαντικές: δείτε το έγγραφο CDC που αναφέρεται παραπάνω (έξι περιπτώσεις σε πέντε ημέρες, δηλ. πολύ περισσότερο από ό, τι με τα συμβατικά εμβόλια) και το φυλλάδιο EMA60. Ύποπτο μεταξύ άλλων είναι το συστατικό PEG (πολυαιθυλενογλυκόλη), που χρησιμοποιείται εδώ για πρώτη φορά στα εμβόλια αλλά ήδη υπάρχει σε πολλά φάρμακα και οικιακά προϊόντα, που έκανε ορισμένους ανθρώπους υπερευαίσθητους(61 62 63 64). Οι CDC και EMA θεωρούν υπερευαισθησία PEG ή άλλα συστατικά ως αντένδειξη για τον εμβολιασμό κατά Covid19.• Οι μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ακόμα άγνωστες. Συγκεκριμένα, πολλά από τα αυτοάνοσα και νευρολογικά προβλήματα εμφανίζονται συχνά αργότερα γι αυτό η ευρωπαϊκή έγκριση της Pfizer και της Moderna είναι προσωρινή και οι κατασκευαστές έχουν δύο χρόνια για ν΄απαριθμήσουν λεπτομερέστερα την ασφάλεια (η φάση 3 των κλινικών τους δοκιμών είναι πάντα σ΄εξέλιξη) (65). Εν τω μεταξύ, αυτοί οι κατασκευαστές έχουν ήδη αποκτήσει νομική απαλλαγή από την ευθύνη για «απροσδόκητες παρενέργειες» .(66)• Τι γίνεται με την ασφάλεια κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό;

Σε μια αναφορά που απευθύνεται στη διεύθυνση του EMA, ο Δρ Wodarg, υποστηριζόμενος από τον πρώην Αντιπρόεδρο της Pfizer, Δρ Yeadon, εξέφρασε την ανησυχία του ότι τα αντισώματα έναντι των πρωτεϊνών ακίδων Sars-CoV-2 μπορεί επίσης να προσβάλλουν τη συνκιτίνη-1, απαραίτητη για την εγκυμοσύνη και έτσι να κάνουν τις γυναίκες που εμβολιάζονται

στείρες (67). Το βρετανικό προσωρινό φυλλάδιο (με ημερομηνία 10-12-2020) προειδοποίησε: «Μην
εμβολιάζεστε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Αποφύγετε τουλάχιστον την εγκυμοσύνη
δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό ».(68)
• Ένας μακροχρόνιος κίνδυνος με εμβόλια κορωνοϊού (69) είναι η «διευκόλυνση
λοίμωξης από αντισώματα »(
ADE): ένα εμβολιασμένο άτομο θα νοσήσει πιο σοβαρά σ΄ μεταγενέστερη μόλυνση με τον ιό παρά χωρίς εμβολιασμόΕμβόλια όπως αυτό κατά του SARS (SARS-CoV-1) δεν έχουν εγκριθεί ποτέ ξανά για αυτόν τον λόγο:
σε εμβολιασμένα ποντίκια,η επακόλουθη επαφή με τον φυσικά εμφανιζόμενο κορωνοϊό προκάλεσε μια καταιγίδα από κυτοκίνες και ως εκ τούτου μια «ανοσο-παθολογική πνευμονοπάθεια».
Πρόσφατες μελέτες επιβεβαιώνουν ρητά: «Ο κίνδυνος ADE στα εμβόλια Covid-19 είναι
όχι θεωρητικός είναι πιστοποιημένος. (…) Η λήψη του εμβολίου Covid-19 θα μπορούσε να μετατρέψει ένα άτομο που πάσχει από ήπια ασθένεια, σε σοβαρά άρρωστο άτομο ».(71)

8.Ποιες θα μπορούσε να είναι οι συνέπειες σε περίπτωση μαζικού εμβολιασμού;
Τα εμβόλια Pfizer και Moderna’s Covid-19 χρησιμοποιούν τεχνολογία mRNA..
Αυτή περιλαμβάνει την εισαγωγή του γενετικού κώδικα ενός τμήματος του ιού. Τι σημαίνει αυτό
για το ανθρώπινο γονιδίωμα (DNA); Πρόσφατη έρευνα (Δεκέμβριος 2020) δείχνει ότι αυτό το mRNA
μπορεί να ενσωματωθεί στο δικό μας DNA μέσω αντίστροφης μεταγραφάσης και ιντεγκράσης
(72 73).
Οι φορείς HIV, ειδικότερα, θα είναι ευάλωτοι σε αυτόν. Πρόκειται για μια προ-δημοσίευση (χωρίς κριτική
από τους συναδέλφους) αλλά αυτή η μελέτη δίνει όλους τους λόγους για την εφαρμογή της αρχής της προφύλαξης.
Ο μοριακός γενετιστής Christian Vélot (Πανεπιστήμιο του Παρισιού) συμφωνεί:
«Γιατί να επιλέξετε μια άγνωστη και απρόβλεπτη τεχνολογία; “
(74) Αυτός αναπτύσσει τους κινδύνους αυτής της
τεχνικής mRNA, καθώς και εκείνους της παραλλαγής ανασυνδυασμένου DNA, χρησιμοποιώντας αδενοϊό
ως ιικό φορέα, που χρησιμοποιείται από την Oxford / AstraZeneca
Όταν χρησιμοποιείται για οποιονδήποτε σκοπό θεραπευτικό, αυτή η γονιδιακή θεραπεία έχει ήδη προκαλέσει λευχαιμία σε παιδιά που υποβάλλονται σε θεραπεία (όπως και στα πειραματόζωα) (75). Ένα άλλο ερώτημα που προκύπτει είναι, εάν αυτές οι τεχνικές
γενετικής δεν αποτελούν την τέλεια συνταγή για αυτοάνοσες ασθένειες: μία απάντηση ανοσοποιητική εναντίον πρωτεϊνών που παράγονται από το ίδιο το κύτταρο, έτσιτο ανοσοποιητικό σύστημα θα μπορούσε στη συνέχεια να επιτεθεί σε υγιή κύτταρα Άλλοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν πιο συμβατικές τεχνικές, όπως το GSK, του οποίου το εμβόλιο αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά.

9.Όλο και περισσότεροι ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες εκφράζουν τη μεγάλη τους ανησυχία.
Μια ενδεικτική επιλογή:
• Καθηγητής Sucharit Bhakdi, Γερμανός μικροβιολόγος: «[Αυτά τα εμβόλια] είναι
πειράματα σε ανθρώπους. “
(78 79)
• Καθηγητής Dr. Luc Montagnier, Βραβείο Νόμπελ στην ιατρική: «Γνωρίζουμε πολύ λίγα γι ‘αυτά
εμβόλια, είμαστε ινδικά χοιρίδια. “
(80)
• Γάλλος ειδικός για τις μολυσματικές ασθένειες Eric Caumes: “Δεν έχω ξαναδεί τόσες πολλές παρενέργειες”

Πηγή: dimpenews

 

TOMEAΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση