Η Ρωσία ετοιμάζει εκπλήξεις για το ΝΑΤΟ

Ο Γραμματέας Τύπου του Κρεμλίνου Ντιμίτρι Πεσκόφ κλήθηκε από δημοσιογράφους να δικαιολογήσει τα αρκετά μεγάλα στρατεύματα γύρω από την πόλη του Ροστόφ.

Ερωτηθείς αν οι Ρώσοι στρατιώτες μπορεί να “χαθούν” όπως το 2014 που εισέβαλαν στην Κριμαία , απάντησε: << Κανείς δεν έχει περιπλανηθεί και κανείς δεν περιπλανιέται . Ο ρωσικός στρατός κινείται γύρω από την Ρωσία προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θεωρεί απαραίτητη για να διασφαλίσει την ασφάλεια της χώρας μας>>.

Η αλήθεια είναι ότι η Ρωσία έχει δίκιο, καθότι η δύση εμπλέκεται από το 2014 στην Ουκρανία. Η Ρωσία δεν θα ανεχτεί να σκοτώνονται πλέον Ρώσοι πολίτες χωρίς το ΝΑΤΟ να πονέσει.

Η υπομονή που κάνει η Ρωσία έχει να κάνει ,με τα σχέδια του ΝΑΤΟ στην χερσόνησο του Αίμου, και στα εσωτερικά της Τουρκίας.

Όπως είχαμε ενημερώσει μήνες πριν και ότι οι μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών εντός της Τουρκίας στήνουν την πτώση Ερντογάν. Η Τουρκία είναι σημαντική για το κτύπημα εναντίον του Ιράν, όταν κάποιοι εδώ στηρίζονται σε ψεύτικες λυκοφιλίες.

Η Ρωσία περιμένει προβοκάτσια στη χερσόνησο του Αίμου (Σερβία- Ελλάδα) από “Ισλαμιστικές ομάδες”.

Το ΝΑΤΟ θα κοιτάξει να ανοίξει μέτωπα πολέμου σε χώρες που έχουν συμμαχία με την Ρωσία, για να την αναγκάσουν σε ένα γενικό πόλεμο αλλά και να την φθείρουν σε ανούσιες συμπλοκές. Ο Ρωσικός στρατός είναι σε άριστη πολεμική ετοιμότητα για να υπερασπιστούν την ορθοδοξία και τα εδάφη τους.

Το πλήγμα στο ΝΑΤΟ στην πρώτη φάση θα είναι τρομερό σε αέρα, θάλασσα και ξηρά ετοιμάζοντας τρομερές εκπλήξεις.

Γεώργιος Κούτκας

Μέλος ΕΛΑΣΥΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here