Έχουν ξεφύγει!!! Υπό κράτηση πλήρωμα σε υποβρύχιο γιατί αρνήθηκε να εμβολιαστεί!

Τυραννικό το καθεστώς χωρίς προσχήματα.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό  τόσο για τα ελληνικά όσο και τα διεθνή χρονικά βρίσκεται σε εξέλιξη σε υποβρύχιο  του ΠΝ, τα οποίο βρίσκεται  στο  ναύσταθμο με το μισό πλήρωμα να τελεί υπό κράτηση επειδή αρνείται να  εμβολιαστεί!

Μάλιστα η διαταγή που έχουν, όπως αναφέρει το pronews, είναι να μείνουν μέσα στον περιορισμένο χώρο του υποβρυχίου για επτά συνολικά ημέρες, εν είδη καραντίνας, για να μην -υποτίθεται- διασπείρουν τον ιό που δεν έχουν!

Αυτό γιατί έχουν  υποβληθεί σε αλλεπάλληλα rapid αλλά και σε PCR τεστ με αρνητικά αποτελέσματα!

Σε ένα συγκεκριμένο υποβρύχιο, μάλιστα, συνολικά 21 άτομα είναι υπό περιορισμό εντός του σκάφους και απαγορεύεται να βγουν έξω.

Όσοι δέχθηκαν να εμβολιαστούν, βγαίνουν κανονικά και εν συνεχεία επιστρέφουν στο υποβρύχιο για τις υπηρεσίες τους, με κίνδυνο να μολύνουν το πλήρωμα που το κρατούν σε περιορισμό καθώς όλοι πλέον και ειδικά οι εταιρείες που παρασκευάζουν τα εμβόλια παραδέχονται ότι και οι εμβολιασμένοι μολύνονται, έστω με χαμηλότερες πιθανότητες μόλυνσης και μπορούν να μεταδώσουν τον ιό.

Σε επιστολή έκκλησή τους οι 21 ζητούν να παύσει η κράτησή τους, αφού είναι απόλυτα υγιείς:

«Έκκληση Βοήθειας

Αδέρφια στέλνουμε μήνυμα για αλληλεγγύη και βοήθεια!

Είμαστε 21 άτομα και αποτελούμε μέρος του προσωπικού των Υποβρυχίων και που εδώ και μερικές ώρες βρισκόμαστε υπό ΚΡΑΤΗΣΗ επί του Υποβρυχίου για λόγους υγειονομικών φρονημάτων.

 Έως αυτή τη στιγμή δεν έχουμε υποβληθεί σε οικειοθελή εμβολιασμό και με το πρόσχημα της «καραντίνας» μας έχουν υπό ΚΡΑΤΗΣΗ ενώ ταυτόχρονα όσοι έχουν εμβολιαστεί συνεχίζουν απρόσκοπτα να προσέρχονται στην υπηρεσία και να αποχωρούν χωρίς περιορισμό ακυρώνοντας ουσιαστικά την «καραντίνα» στην οποία μας υπέβαλαν.

Είναι ξεκάθαρο πλέον το τι κάνουν!!!! ΚΡΑΤΗΣΗ – ΚΡΑΤΗΣΗ το 2021 σε άτομα τα οποία είναι απόλυτα υγιή και έχουν υποβληθεί σε rapid test και pcr test. Αδέρφια υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι και στα υπόλοιπα υποβρύχια οι οποίοι βιώνουν ακριβώς τα ίδια».

Άρα η απόφαση (από τον Αρχηγό Στόλου;) να επιβληθεί επταήμερη καραντίνα σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν είναι το λιγότερο έωλη από την στιγμή που και οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό στο υπόλοιπο πλήρωμα και μάλιστα με αυξημένες πιθανότητες να υπάρξει υπερμετάδοση λόγω του κλειστού χώρου.

Οι άνθρωποι μερικές εκατοντάδες μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους για την πατρίδα και η πατρίδα τους ανταμείβει με… κράτηση (!) λόγω άρνησης εμβολιασμού;

 

 ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση