Μητσοτακέικο. Η μεγαλύτερη πληγή της χώρας.

Το όνειρό τους είναι ο εφιάλτης μας

Η ActionAid είναι η γνωστή ΜΚΟ της “βασιλικής” οικογένειας που λυμαίνεται επί δεκαετίες τη χώρα μας.

Παρότι ένα πλήθος δημοσιευμάτων, άρθρων, σχολίων και παρεμβάσεων έχουν αποδείξει τον διαβρωτικό ρόλο των υποκειμένων αυτών που συνιστούν τη “φιλανθρωπική” δράση της και αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα για τη χώρα μας, υπάρχουν άλλοι, δυστυχώς αρκετοί, που “βοηθάνε” μέχρι και οικονομικά τους υπαλλήλους του Σόρος!

Αν δεν υπήρχαν θύματα, δεν θα υπήρχαν και απατεώνες, αν δεν υπήρχαν βλάκες δεν θα υπήρχαν και όσοι τους εκμεταλλεύονται.

Στη διαφημιστική αυτή καταχώρηση βλέπετε πόσο απροσχημάτιστα πλέον, αυτοί οι εθνοτερμίτες συνεχίζουν να χύνουν το νεοταξικό δηλητήριό τους στους κοιμώμενους μασκοφορεμένους πολίτες.

Στην Ελλάδα τους, αυτή που θέλουν να φτιάξουν-και είναι κοντά εξαιτίας σου- δεν υπάρχουν λευκοί κάτοικοι αλλά μόνο μαύροι λαθρομετανάστες.

Αν αυτή η απεικόνιση δεν είναι ευθέως ρατσιστική κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού, τι είναι τότε; Γιατί οι “ευαίσθητοι” στη ρατσιστική ρητορική δεν διαμαρτύρονται για την ολοφάνερα προκλητική απεικόνιση; Γιατί η απεικόνιση στις υπόλοιπες σημαίες είναι σωστή και ανταποκρίνεται στην αλήθεια;

Το μητσοτακέικο ήταν πάντα η μεγαλύτερη πληγή της χώρας. Συνεχίζει να παραμένει.

Θα το επιτρέψεις πάλι στις επικείμενες εκλογές;

ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση