ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ των εμβολίων ολοκληρώνεται το…2023!!!

H αφίσα που βλέπετε (φωτό) υπάρχει σε πολλά γυμναστήρια στις ΗΠΑ, που πλέον στις περισσότερες Πολιτείες (κυρίως όσες ψήφισαν Ρεπουμπλικανούς Κυβερνήτες..) έχουν ανοίξει όλες οι δραστηριότητες και χωρίς τη χρήση μάσκας.

Έχει τίτλο “Αν έχεις κάνει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ εμβόλιο κατά του covid” Και συνεχίζει:

” Παρακαλώ ενημερωθείτε: Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών, το Γυμναστήριο δεν θα αποδέχεται νέους πελάτες προσωπικής εκγύμνασης που έχουν κάνει το πειραματικό εμβόλιο.

Αυτή η απόφαση ελήφθη κατόπιν γνωμοδότησης της ασφαλιστικής μας εταιρείας καθώς και επαγγελματιών της υγείας. Η άγνωστη επίδραση στην υγεία των εμβολίων mRNA, δεν καλύπτεται από την αστική  μας ευθύνη και επίσης πρέπει να ληφθούν υπόψιν οι παρενέργειες όπως διασπορά ιού, κρίσεις όπως και θάνατος. Λυπούμαστε για οποιαδήποτε ενόχληση και θα επανεξετάσουμε την πολιτική μας όταν οι κλινικές δοκιμές του πειραματικού εμβολίου ολοκληρωθούν, το 2023.  Ευχαριστούμε 

Από την παραπάνω ανακοίνωση προκύπτουν πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα: 

1) Οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, που εν πολλοίς κατευθύνουν την ιδιωτική αγορά στη Δύση, ΔΕΝ καλύπτουν όσους εμβολιάζονται για αστική ευθύνη, επειδή τά εμβόλια mRNA είναι άγνωστα και πειραματικά. Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ έχει ολοκληρωθεί ο ενδεδειγμένος κύκλος δοκιμών και άρα ΔΕΝ διαθέτουν κανονική άδεια, αλλά προσωρινή “εκτάκτου ανάγκης” (emergency). Ερώτηση: Αυτός είναι ο λόγος που ο Ιατρικός Σύλλογος με την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ανακοίνωσή του ζήτησε την εξαίρεση των γιατρών/μελών του που διενεργούν τα εμβόλια από την ευθύνη τους αν κάποιος εμβολιαζόμενος πάθει κάτι; Προφανώς.

2) Οι πειραματικές δοκιμές (με το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα αριθμό πειραματόζωων στην Ιστορία της ανθρωπότητας) θα ολοκληρωθούν το 2023. Αν οι παρενέργειες κριθούν όχι σημαντικές, ΤΟΤΕ θα αδειοδοτηθούν. Καταλάβατε γιατί όλοι οι “πρόθυμοι” (Κυβέρνηση και “ταϊσμένοι” γιατροί) κάνουν πίσω όταν τους υποχρεώνεις νομικά να αναλάβουν τις ευθύνες τους;

Επειδή είναι πλήρως εκτεθειμένοι προσωπικά και επειδή ΚΑΝΕΝΑΣ νόμος ή ΚΥΑ δεν μπορεί να τους καλύψει.

 

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ    

Απάντηση