Η ΕΛΑΣΥΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΝΔ & ΤΟΥ N. ΔΕΝΔΙΑ

Η ΕΛΑΣΥΝ είχε προαναγγείλει για την αθρόα λαθροσεισβολή από το Αιγαίο και όχι μόνο! Μία ηχηρή Απάντηση στο Θέατρο Εντυπωσιασμού της Νέας Δημοκρατίας και στον κ. Δένδια, που έχουν παρασκηνιακά ξεπουλήσει όλο το Αιγαίο και την Θράκη, που οι Ευρωβουλευτές της ψηφίζουν υπέρ της Ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ και κατά των κυρώσεων της, υπηρετώντας πιστά τα Αφεντικά της Νέας Τάξης & της Ανελεύθερης Παγκοσμιοποίησης, που θέλει μια Ελλάδα υπόδουλη μια Ελλάδα Εθνικά και Εδαφικά κατακερματισμένη.

 

Φωτεινός Εθνικός Φάρος παραμένει, παρόλες της διώξεις του, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός  που συνεχίζει μαζί με την ΕΛΑΣΥΝ, από την τιμητική θέση του Επίτιμου Προέδρου, να παλεύουν και να μάχονται για ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Η ΕΛΑΣΥΝ είχε προαναγγείλει για την αθρόα λαθροσεισβολή από το Αιγαίο – YouTube

Η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση είχε προειδοποιήσει την Κυβέρνηση, για το πρόβλημα που θα προκύψει με τα τούρκικα …

Ο Αριστείδης Μαρκομιχάλης, μέλος της Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης και Κοινωνικός Θεολόγος, καλεσμένος στην Εκπομπή Άρωμα Ελλάδος, με παρουσιαστή των Αρτέμη Κυδωνάκη, σχολιάζει και συγκρίνει τους Αγωνιστές της Εθνεγερσίας του 1821 με τους σημερινούς Έλληνες, σχολιάζοντας και την Επικαιρότητα.

Η ΝΔ δεν θα έπρεπε να κομπάζει διότι επί Διακυβέρνησης της, το Oruc Reis έκανε βόλτες ανενόχλητο για κοιτάσματα, ψήφισε υπέρ του Τζαμιού στο Βοτανικό, ενώ έκλεινε τις εκκλησίες και έβαζε πρόστιμα σε Ιερείς την Μεγάλη Σαρακοστή και την Λαμπρή παράλληλα άφηνε ορθάνοιχτα τα Τζάμια την περίοδο του Ραμαζάνιου. Κατήργησε τις Εθνικές Εορτές και Παρελάσεις & επιτρέπει τις Συγκεντρώσεις Λαθρομεταναστών και Αριστεριστών. Τέλος έβαλε ταφόπλακα στην Κύπρο. Η Νέα Ισλαμοκρατία εν δράσει.

 

Απάντηση