Θέατρο σκιών στο σαράι του Μαξίμου και όχι μόνο

Ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός θεάτρου σκιών. Διθυραμβικές κριτικές υπέρ του Υπουργού Νίκου Δένδια από ” πατριωτικά” σάιτ που έχουν εξαφανισμένο τον μόνο ευρωβουλευτή που παλεύει για την Ελλάδα, τον Ιωάννη Λαγό.

Εδώ και έξι μήνες σας είχαμε ενημερώσει μετά τον πόλεμο στην Αρμενία τι θα συμβεί. Εσωτερικά η Τουρκία έχει θέμα κάποιοι θέλουν τον Ερντογάν εκτός. Το παιχνίδι που παίζεται σε βάρος της Ελλάδας από τους ” συμμάχους ” είναι τεράστιο. Δίνουν την ψευδαίσθηση στους υποτακτικούς τους ότι στηρίζουν την Ελλάδα, εναντίον της Τουρκίας, μα στο τέλος θα μας αφήσουν μόνους.

Αυτήν την στιγμή το ΝΑΤΟ θέλει την Ελλάδα ως κόμβο στρατευμάτων εναντίον της Ρωσίας. Θεωρούν ότι οι Ρώσοι δεν θα κτυπήσουν ορθόδοξη χώρα, για αυτό και έχουν αναβαθμίσει της αμερικανικές βάσεις , Σαλαμίνα, Κρήτη και Έβρο. Κανείς όμως δεν άκουσε τι είπε ο Ερντογάν: ” Περίπου 150.000 άνθρωποι τουρκικής καταγωγής ζουν σήμερα στην Δυτική Θράκη, αλλά η Ελλάδα δεν τους δείχνει σεβασμό που αξίζουν αυτοί οι πολίτες”

Για πολλοστή φορά ο Ερντογάν ασχολείται με την Θράκη και όχι τυχαία. Η Τουρκία είναι ικανή να στήσει προβοκάτσια στην Θράκη για να έχει νομικό έρεισμα .

Σας έχουμε ενημερώσει ότι ακόμα και στημένο επεισόδιο θα στήσουν για να μας πάνε στο δικαστήριο της Χάγης. Την ίδια ώρα Τούρκοι πράκτορες γνωστοί και ως λαθρομετανάστες κάνουν συνεχώς δοκιμαστικές για να δουν αντιδράσεις του κράτους και εσύ Ραγιά νομίζεις ότι ο Δένδιας των Ρότσιλντ είναι ο νέος ήρωας σου.

ΛΥΚΑΩΝ

Απάντηση