Μελέτη Πανεπιστημίου Οξφόρδης: ο κίνδυνος πρόκλησης θρόμβωσης με τα εμβόλια mRNA των Pfizer, Moderna είναι 30 φορές πιο πιθανός απ΄ότι με AstraZeneca!!!!!

«Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια πήξης του αίματος είναι 30 φορές πιο συχνή σε άτομα που έλαβαν τα εμβόλια Covid-19 που παράγονται από τη Moderna και την Pfizer από ό, τι σε εκείνους που έλαβαν το ταραχώδες εμβόλιο από την AstraZeneca …(φωτό)

Ακούσαμε για εβδομάδες ότι το AstraZeneca είναι το πιο θανατηφόρο από την ομάδα θανατηφόρων εμβολίων. Αλλά αυτή η μελέτη λέει ότι τ΄άλλα εμβόλια είναι πιο θανατηφόρα.

Για άλλη μια φορά τα μέσα ενημέρωσης επιτίθενται στο εμβόλιο της Βρετανίας λόγω του Brexit, κάτι που είναι μια χαμηλή μορφή κέρδους από την πανδημία για πολιτικό όφελος. reseauinternational 18.4.21 ( σσ. ή μήπως γιατί ήθελαν ένα loser για ν΄αναδειχθεί νικήτρια η πολυπροωθούμενη Pfizer, πρέπει για ν’αναδειχθεί ένας νικητής να υπάρξει ένας ηττημένος).

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, όπως αναφέρει το dimpenews, δημοσίευσε μια σημαντική μελέτη βασισμένη σε περισσότερους από 489 χιλιάδες εμβολιασμένους με mRNA που δείχνει ότι ο κίνδυνος θρόμβωσης της πυλαίας φλέβας φαίνεται να είναι 30 φορές υψηλότερος με τα εμβόλια mRNA (Pfizer και Moderna) από ό, τι με τα AstraZeneca.

Οπότε που είναι τα ορφανά χτυπήματα εμβολίων της Pfizer γιατί δεν τα επικοινωνούν ενώ αντίθετα υπερπροβάλουν της AstraZeneca που σύμφωνα με μελέτη είναι και λιγότερα;;

 

ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση