45.000 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ COVID ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Η ανάρτηση αυτή, που έγινε από κάποιους επιστήμονες ήδη από τον Νοέμβριο του 2020, στηρίχθηκε σε αμιγώς επιστημονικά δεδομένα, που αντέβαιναν την κατεστημένη (πληρωμένη) ψευδοιατρική αντίληψη περί εγκλεισμών.

Από τότε μέχρι σήμερα, 45.000 (!) ειδικοί επιστήμονες παγκοσμίως έχουν προσυπογράψει την Δήλωση, στην οποία με ατράνταχτα επιχειρήματα- που κανείς ασφαλώς από τους ταϊσμένους σφουγκοκωλάριους διεθνώς- δεν δύναται να αντιμετωπίσει με οποιονδήποτε τρόπο.(link)

 

https://humansarefree.com/2020/11/update-nearly-45000-doctors-scientists-sign-declaration-opposing-covid-lockdowns.html?fbclid=IwAR0WLOjxEmfgW6t0Y103TRvuaeBpGtKoWYORkEdZYs4M-Z7ZzwXJVFU1MbA

Προκειμένου αυτό να γίνει κατανοητό στα καθ’ ημάς, θυμηθείτε την περίπτωση του πλέον ειδικού παγκοσμίως, του Δρ. Ιωαννίδη του Πανεπιστημίου του Stanford ο οποίος όχι μόνο εγκαίρως αμφισβήτησε την σκοπιμότητα των περιορισμών, αλλά και προέβλεψε ότι αυτοί θα οδηγήσουν σε έξαρση στην Ελλάδα (μάλιστα είχε μιλήσει για 10.000 «κρούσματα»). Αίφνης ο καθηγητής «εξαφανίστηκε» από τους νταβατζήδες της «ενημέρωσης» και επίσης αίφνης οι χαρδαλιάδες ανοίγουν πανικόβλητοι τις δραστηριότητες, πριν ο Ιωαννίδης βγει αληθινός, όταν δηλαδή τα «κρούσματα» και οι εντατικές «βαράνε κόκκινο». Είχε προφανώς δίκιο, αλλά πού να το βρει όταν η «εξπέρ» Παγώνη κάνει κουμάντο από τηλεοράσεως λίγο μετά το κομμωτήριο;

Η εν λόγω Δήλωση- στην οποία ακόμα όποιος γιατρός ή επιστήμονας θέλει μπορεί να εγγραφεί αφού ανανεώνεται συνέχεια- γράφει, μεταξύ άλλων τα εξής«Η εφαρμογή των τρεχόντων δρακόντειων μέτρων που τόσο ακραία περιορίζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα, μπορούν μόνο να δικαιολογηθούν αν υπήρχε ένας πραγματικός παράγοντας τρόμου, ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος ιός που μας απειλεί. Υπάρχουν καθόλου επιστημονικά εδραιωμένα στοιχεία για να στηρίξουν αυτή την παραδοχή για τον covid 19; Επιβεβαιώνω ότι απλά η απάντηση είναι όχι- Δρ. Sucharit Bhakdi ειδικός στη μικροβιολογία και ένας από τους πιο συχνά αναφερόμενους ερευνητές γιατρούς στην Γερμανική ιστορία…»

«Τρεις εβδομάδες πριν δημοσιεύτηκε ένα άρθρο σχετικά με την «Μεγάλη Δήλωση Barrington». Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, 34.000 σχεδόν υπογραφές από γιατρούς και επιστήμονες από όλον τον κόσμο συγκεντρώθηκαν που αντιτίθεντο στα μέτρα περιορισμών ως μέσο αντιμετώπισης του covid, μια ασθένεια που η Δήλωση περιγράφει ως λιγότερο επικίνδυνη από τη γρίπη. Ιοί, όπως οι ήδη υπάρχοντες κορωνοϊοί και άλλοι αναπνευστικοί ιοί μολύνουν δισεκατομμύρια ανθρώπους το χρόνο και σκοτώνουν δεκάδες εκατομμύρια κάθε χρόνο. Γιατί δεν υπήρξε παγκόσμιος πανικός γι’ αυτούς;

Η Δήλωση τώρα έχει σχεδόν 45.000 υπογραφές και επίσης περίπου 600.000 από υποψιασμένους πολίτες. Οι Dr. Martin Kulldorf, καθηγητής Ιαρτρικής στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ , βιοστατιστικολόγος και επιδημιολόγος, ο Δρ. Sunetra Gupta, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, επιδημιολόγος με ειδικότητα στην ανοσολογία και ο Δρ. Jay Bhattacharya , καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, ήταν οι εμπνευστές της Δήλωσης…»

Καλούμε τους Χαρδαλιάδες,  τις Πελώνες και όσους εισαγγελείς μπορούν να αντικρούσουν τους κορυφαίους αυτούς παγκοσμίως επιστήμονες, να ασκήσουν διώξεις περί  «διασποράς ψευδών ειδήσεων» εναντίον τους, αλλά και σε εμάς που «προωθούμε» τέτοια «επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία» δημοσιεύματα.

Μπορούν ή θα κυνηγήσουν πάλι καμιά κακομοίρα μάνα ή καμιά γριά που δεν έβαλε καλά τη μάσκα;

*Διαβάστε (link) στα Ελληνικά και υπογράψτε τη δήλωση:

 

https://gbdeclaration.org/great-barrington-declaration-greek/

 

(Παραθέτουμε σαν υποδείγματα τις υπογεγραμμένες δηλώσεις από τους Προέδρους της ΕΛΑΣΥΝ, Ιατρό Γεώργιο Λουκάκο και Δικηγόρο Ιωάννη Ζωγράφο).

Απάντηση