96% των ανακοινωθέντων επισήμως θανάτων στη Βρετανία ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ στον covid (βίντεο)

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από την Διεθνή Νομική Ομάδα Δράσης είναι καταιγιστικές και θα ενημερώνουμε ανελλιπώς όσους επιθυμούν εναλλακτική και όχι πληρωμένη ενημέρωση. 

Ο CDC, δηλαδή ο Βρετανικός ΕΟΔΥ, σύμφωνα με  τις ειδήσεις όπως μεταδόθηκαν από το Βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο, ανακοίνωσε επίσημα ότι το 96% των ανακοινωθέντων επισήμως θανάτων στη Βρετανία ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ στον covid όπως αρχικώς είχε εκτιμηθεί αλλά από ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ.

Οι αιτίες αυτές ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στην ανακοίνωση που μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στο βίντεο που αποκλειστικά παραθέτουμε, στα αγγλικά.(βίντεο)

Η ανακοίνωση αυτή, που αποτελεί τεράστια επιβεβαίωση της ΕΛΑΣΥΝ που από την αρχή της “πανδημίας” είχε αναφερθεί σε όσα διακυβεύονται με πρόσχημα τον ιό, εξευτελίζει την κυβερνητική προπαγάνδα και τους βολεμένους σαλτιμπάγκους.

Τώρα που το ρολόι έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για αυτούς, τώρα που η αλήθεια αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο, “αποφάσισαν”, λίγο πριν τις ποινικές διώξεις, να πουν την αλήθεια.

Τώρα είναι αργά. Τώρα θα πληρώσουν..

 

 ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση