Η αφύπνιση του Π.Ο.Υ.: «Όχι στα διαβατήρια Covid»

Την ώρα που στη Γαλλία κλείνουν μαζικά εμβολιαστικά κέντρα λόγω …ανυπαρξίας άλλων «πειραματόζωων» για εμβολιασμό (φαίνεται ξύπνησαν και αυτά , έστω αργά), ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απορρίπτει τα σχέδια περί «διαβατηρίου εμβολιασμού».

Αυτά τα ελπιδοφόρα προκύπτουν από διεθνή δημοσιεύματα που σας παρουσιάζουμε, με αποδείξεις όπως πάντα. Στο πρώτο (link) της έγκυρης Daily Mail αναφέρεται ως τίτλος: «98% των Γάλλων δασκάλων λέει «non» στην Astra Zeneca. Μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο που εμβολιάζει κόσμο άνω των 55, αναγκάζεται να κλείσει αφού μόνο 58 από τους 3000 που είχαν γραφτεί, παρουσιάστηκαν» Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο είναι αποκαλυπτικές και ιδιαίτερα ελπιδοφόρες, αφού δείχνουν άδειες αίθουσες και τους γιατρούς με τις μάσκες να …περιμένουν στις εισόδους χάσκοντας αμήχανοι! Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεγάλο Εκθεσιακό Κέντρο “Palais des Expositions” άνοιξε στις 9 π.μ. το Σάββατο προκειμένου να χορηγεί εμβόλια όλο το Σαββατοκύριακο αλλά έκλεισε στη 1 μ.μ. και δεν ξανάνοιξε την Κυριακή λόγω αναδουλειάς!

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9484107/France-Covid-Mass-vaccination-centre-forced-close-lack-demand.html?fbclid=IwAR1bQQe_76URrDJVrGFHRx96hLJ_-YtOKl6-eXc8zI6en9A200XjKXoh7wE

 

Στο δεύτερο δημοσίευμα (link) του δημοσιογραφικού δικτύου RT αναφέρεται επιτέλους, η θέση που είχαμε επανειλημμένως διατυπώσει από αυτή την ιστοσελίδα. Με τίτλο «Ο Π.Ο.Υ. απορρίπτει το διαβατήριο covid κατόπιν φόβων ότι το εμβόλιο δεν σταματάει την μετάδοση του ιού» , το πρακτορείο αναφέρεται αναλυτικά  στην «…απουσία ενδείξεων σχετικά με το αποτέλεσμα που θα έχει ο εμβολιασμός στην μετάδοση του ιού..», θέτοντας δευτερευόντως και το «πολιτικό» ζήτημα της «επίμονης ανισότητας στην παγκόσμια διανομή του εμβολίου..». Έτσι ο Π.Ο.Υ. προτείνει στα μέλη του να απέχουν από τη διαδικασία των «διαβατηρίων» που όπως χαρακτηριστικά λέει,  «ενθαρρύνουν τις ανισότητες».

 

https://www.rt.com/news/521509-who-covid-passport-transmission-fears/?fbclid=IwAR1Ww1ylOJ6bvcRpmbnaDwJxbQ6mSzRxTBcMynP6sBHsPr_iqlZWIac3frw

Με άλλες λέξεις, ο Π.Ο.Υ., τώρα που το «παραμύθι» των εμβολίων αποδείχθηκε ότι δεν πέρασε στην παγκόσμια κοινότητα στο εύρος που ήθελε, υπαναχωρεί υπό τον φόβο των αγωγών και των ποινικών διώξεων που βρίσκονται εν εξελίξει, καθώς τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει, επεξεργάζονται ήδη από δικηγορικά γραφεία τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ 

Απάντηση