ΞΕΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ

Η λανθάνουσα γλώσσα του Τσίπρα, είπε την αλήθεια, όσο και αν προσπάθησε με τον γνωστό αφελή τρόπο, να περιορίσει τον αντίκτυπο της δήλωσης: «Ξεστοκάρουν» τα εμβόλια στους νέους»!

Η αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος, όπως μαρτυρείται από όλους πίσω από κλειστές πόρτες και κόντρα στην επίσημη «θριαμβολογία», αναφέρει ότι ένα τεράστιο απόθεμα από εμβόλια έχει μείνει στα ράφια επειδή οι μεγαλύτερες ηλικίες, φοβούμενες από τα συνεχή παγκόσμια κρούσματα θρομβώσεων, απείχαν σε μεγάλο αριθμό από τον εμβολιασμό.

Μπορεί δε,  οι πουλημένοι της ενημέρωσης να μιλάνε για «χιλιάδες κλεισμένα ραντεβού», αλλά όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες, δεν κρύβουν ότι τα περισσότερα από αυτά (ιδίως όσα αφορούν την Astra Zeneca) είτε ακυρώνονται είτε μένουν ..ραντεβού, χωρίς εμβολιασμό.

Έτσι το «ξεστοκάρισμα» του Τσίπρα απηχεί την πραγματικότητα, αφού η Κυβέρνηση των Αχρήστων, ψάχνοντας «να σπρώξει» ό,τι έχει απομείνει, που σε λίγο θα λήξει κιόλας, ανοίγει τις «πλατφόρμες» των ηλικιακών ομάδων την μια πίσω από την άλλη (από τα 30 έως τα 50) στον πανικό της να διαθέσει όλα τα εμβόλια που έμειναν στον αέρα από τους γηραιότερους.

Έτσι, η Ελλάδα, ως δια μαγείας, έπαψε να διαμαρτύρεται για «έλλειψη» και να ανακοινώνει «νέες παραλαβές», αποδεικνύοντας ότι τα (λίγα) εμβόλια που είχε παραλάβει, όχι μόνο έφτασαν, αλλά και περίσσεψαν.

Καλούμε τον σύντροφο Τσίπρα, να δίνει πιο συχνά συνεντεύξεις, μπας και μάθουμε από κάποιον που δεν είναι «ψεκασμένος» όπως εμείς, αυτά που ήδη ξέραμε και είχαμε γράψει!

ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΑΣΥΝ  

Απάντηση