Σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ βλακείας και «ειδικών»

Η χαριστική βολή στον ιό: Απαγορεύεται η μουσική…

Από την Δευτέρα 3 Μαΐου επαναλειτουργούν τα καταστήματα εστίασης και καφέ σε εξωτερικούς χώρους. Απαγορεύεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και λειτουργίας τους, η μουσική στα καταστήματα αυτά.

 

Ο «ειδικός» πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Εξαδάκτυλος εξήγησε (ή νομίζει ότι εξήγησε) την πρωτοφανή απαγόρευση με γελοία επιχειρήματα:

 

«Χωρίς μουσική δεν θα καταβάλλετε την επιπλέον προσπάθεια που καταβάλλετε όταν χρειάζεται να μιλήσετε σε έναν χώρο που έχει δυνατή μουσική, η οποία στέλνει τα σταγονίδια σας και μαζί με αυτά και τον ιό πιο μακριά από εκεί που τα στέλνει η φυσιολογική ομιλία»!!!

 

Να υποθέσουμε ότι οι ειδικοί έχουν κάνει έρευνες που συνδέουν αιτιακά τη μεταβλητή ‘db μουσικής’ με το ρυθμό μετάδοσης του ιού. Το επόμενο πρωτοποριακό μέτρο θα είναι φαγητό με σωληνάκι, σαν τις πάπιες που τις ταίζουν για το φουαγκρά. Για να μην ανοίγουμε καν το στόμα μας.

 

Δεν έχουν χάσει τη μπάλα…πλέον χάσανε το γήπεδο ολόκληρο….έξυπνα μέτρα από μια ολόκληρη κυβερνητική ομάδα ηλίθιων … Δυστυχώς οι κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις από όλα αυτά όταν θα βγουν στην επιφάνεια, μετά από αρκετούς μήνες, αυτοί όλοι θα έχουν εξαφανιστεί…και θα ρίχνει ο ένας στον άλλον τις ευθύνες για ότι κάνανε…

 

Καληνύχτα Έλληνα…

Απάντηση